Joakim Kleven:

Forklarer sjokk-avbrytelsen

- Jeg fikk en slags «ut av meg selv-opplevelse».

TOK VENNINNA I FORSVAR: Under Vixen Awards så Joakim Kleven seg nødt til å forsvare Sophie Elise Isachsen. Nå forklarer han hvorfor. Foto: NTB Scanpix
TOK VENNINNA I FORSVAR: Under Vixen Awards så Joakim Kleven seg nødt til å forsvare Sophie Elise Isachsen. Nå forklarer han hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er litt lei influenser-Norge nå, den siste uka. Og jeg er en stor del av det og skyld i det, for jeg har jo kastet litt bensin på bålet, erkjenner Joakim Kleven (27) i en ny episode av «Puls», en podkast han har med influenser Anniken Jørgensen (23).

I episoden tar duoen for seg helgas Vixen Awards, som sørget for en rekke oppslag i mediene landet over i dagene som fulgte. Spesielt Kristin Gjelsviks (33) tordentale ble raskt en snakkis, og tirsdag var hun til stede i «Debatten» for å diskutere det hele.

Gjelsvik vant nemlig prisen for årets sterke mening, og benyttet anledningen til å rase mot industrien.

Rett før Gjelsvik mottok prisen, var det Sophie Elise Isachsen (25) som hadde vunnet pris - da for årets business. Det reagerte Gjelsvik på.

Hun gikk hardt ut mot både TV 2 og Isachsen for at sistnevntes korrigering av en dårlig gjennomført rumpeoperasjon ble sendt på tv, og rettet samtidig kritikk til hele bransjen for at kroppspress ikke har blitt noe mindre - til tross for at det har blitt opprettet et eget fagutvalg.

Joakim Kleven mente på sin side at Gjelsvik gikk hardt ut mot enkeltpersoner, noe han ropte høyt og tydelig fra salen. «Problemet er at du angriper enkeltpersoner», ropte han midt under Gjelsviks tordentale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer