Lance Bass og Amber Heard:

Forklaring latterliggjøres

- Jeg måtte bare gjøre det.

I RETTEN: Amber Heard vitnet denne uka i retten, og deler av forklaringen hennes har blitt latterliggjort på sosiale medier. Foto: Steve Helber/Pool via REUTERS / NTB
I RETTEN: Amber Heard vitnet denne uka i retten, og deler av forklaringen hennes har blitt latterliggjort på sosiale medier. Foto: Steve Helber/Pool via REUTERS / NTB Vis mer
Publisert

I disse dager møtes eksparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) i retten i Virginia, etter at førstnevnte saksøkte ekskona for ærekrenkelser.

Det gjorde han etter at hun skrev en kronikk i Washington Post, hvor hun hevder hun har blitt utsatt for partnervold. Depp ble ikke nevnt ved navn i kronikken.

Helt siden rettssakens første dag, har fans av begge skuespillere hatt sterke meninger om hvem de mener snakker sant og ikke. Flere videoer har også blitt dratt opp fra retten - som livestreames - hvor spesielt Heard har vært offer for latterliggjøring.

Denne uka slang også *NSYNC-sangeren Lance Bass (43) seg inn i eksparets langvarige krangel.

«Tissue gate»: Flere har reagert på hva Amber Heard gjorde med servietten under rettssaken mot Johnny Depp. Video: Reuters/Twitter. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

Gjenskaper forklaring

Det gjorde han i et klipp på TikTok, med beskrivelsen «Til ære for at rettssaken starter igjen … Jeg måtte bare gjøre det».

TikTok-videoen, hvor han gjenskaper en del av Amber Heards vitneforklaring, er siden blitt slettet.

36-åringen har skapt store overskrifter gjennom rettssaken. Blant annet mener flere at «skuespilleren gjør sitt livs rolle», ifølge blant andre PageSix og UsWeekly, noe Bass spiller ut i videoen.

- Jeg vil aldri glemme det

Øyeblikket som gjenskapes er da Heard forklarte seg om det som skal være første gangen eksmannen var voldelig mot henne.

- Jeg vil aldri glemme det. Det forandret livet mitt, sa hun til juryen, mens hun forklarte at Depp hadde slått henne så hardt at hun mistet balansen og havnet på kanten av sofaen.

KREVENDE: Amber Heard sleit tilsynelatende med å holde tårene tilbake da hun ble bedt om å beskrive starten av forholdet med eksmannen Johnny Depp. Vis mer

- På dette tidspunktet sitter vi ved siden av hverandre på kanten av sofaen, kan man høre Heard forklare i videoen, mens Bass gjenskaper hendelsen fra sin egen stue.

Forklaringen endret seg imidlertid raskt til at hun satt på gulvet.

SPØK: Lance Bass gjenskaper et øyeblikk fra rettsforklaringen. Foto: Skjermdump / TikTok
SPØK: Lance Bass gjenskaper et øyeblikk fra rettsforklaringen. Foto: Skjermdump / TikTok Vis mer

- Jeg bare satt der på teppet, og så på det møkkete teppet, og lurte på hvordan jeg havnet på teppet og hvorfor jeg aldri la merke til at det var så møkkete, forklarer Heard videre, mens Bass - tydelig forvirret - legger seg ned på gulvet.

Sistnevnte del av forklaringen har fått mye oppmerksomhet, særlig på TikTok. Bass' video rakk å bli sett flere millioner ganger før den ble fjernet.

Ifølge PageSix ble videoen fjernet grunnet flere tilbakemeldinger fra fansen. Blant annet hevdet flere at det hele var mobbing av Heard.

«Tuller med vold? Det er morsomt for deg?», skrev en.

FLAUT: Amber Heards advokat protesterer mot sitt eget spørsmål, Johnny Depp fniser av tabben. Vis mer

«Denne saken er om vold i hjemmet, emosjonell misbruk og seksuelt overgrep. Og dette er hva Lance Bass velger å gjøre», skrev en annen, mens en tredje la til:

«Disse folka er virkelig fast bestemt på å avskrekke ofre fra å stå fram igjen».

Det er for øvrig ikke kjent hva slags relasjon Bass og Heard har - eller om de i det hele tatt har en.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer