Henrik Elvejord Borg:

Forlater Norge

- Jeg har sagt opp leiligheten.

FORELSKA: Nå forteller Henrik Borg hvorfor han befinner seg i Sverige. Det er det nemlig en kvinnelig grunn til. Video: Henrik Borg/ Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Pandemien herjer fortsatt verden over, og så langt har coronaviruset krevd nærmere 350 000 menneskeliv. I Norge har man forsøkt å begrense smitten, blant annet ved at folk holder seg hjemme og at skoler og utesteder har holdt stengt. Det er først den siste tida at enkelte ting har begynt å gjenåpne.

I Sverige har ting derimot forløpt litt mer normalt. Bare de i den såkalte risikogruppa har blitt bedt om å isolere seg, mens alle andre, så å si, har levd som de pleier. Nordmenn kan også reise til Sverige om de ønsker, mot å belage seg på en ti dager lang karantene ved hjemkomst til Norge.

Regjeringen kommer etter planen med ny informasjon angående reiser til Norden 15. juni, men foreløpig er det altså reglene ovenfor som gjelder. Det har skapt hodebry for flere, deriblant for «Ex on the Beach»-profil og forfatter Henrik Elvejord Borg (26) - alias «Blodprinsen».

Sagt opp leiligheten

- Jeg har jo all familien og mange av vennene mine i Norge, og den karantenen frister fint lite. Jeg har litt hjemlengsel, men når ting er som de er nå, blir jeg her i Sverige. Ti dager i karantene med bipolar lidelse er heller ikke et eksperiment jeg er særlig gira på å utføre, sier han til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer