REAGERER: Flere av deltakerne reagerer kraftig på Trude Mostues lederstil, deriblant Donna Ioanna. Selv mener hun at hun kunne vært tøffere. Vis mer Vis mer Vis mer

«Farmen kjendis»:

Forlot «Farmen» etter dramauke: - Veldig tøft

Modellagent Donna Ioanna (49) første kjendis ut av tv-gården.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det ble med en knapp «Farmen»-uke for modellagent Donna Ioanna (49), blant annet kjent fra tv-programmet «Top Model». Den frittalende sørlendingen måtte innse at realityoppholdet var over etter å ha møtt modell Kathrine Sørland (38) til årets første kjendistvekamp, av typen melkespannholding, i søndagens program.

- Det var de lengste minuttene i mitt liv, forteller Ioanna til Dagbladet om tvekampen, der hun holdt ut i om lag fire minutter.

<strong>MARKERTE SEG:</strong> Donna Ioanna (49) sørget for å lage dramatikk gjennom «Farmen»-oppholdet. Søndag ble hun den første deltakeren som måtte reise hjem. Foto: Alex Iversen / TV 2
MARKERTE SEG: Donna Ioanna (49) sørget for å lage dramatikk gjennom «Farmen»-oppholdet. Søndag ble hun den første deltakeren som måtte reise hjem. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Tvekampen var veldig tøff. Sola stekte, jeg hadde nesten ikke sovet natta i forveien, og var sliten. I tillegg hadde jeg ikke øvd noe særlig på denne tvekampgrenen, og Kathrine er ei sterk jente. Det var skuffende å tape, men noen måtte jo være den første, forteller hun.

Munnhoggeri

Ioanna understreker at hun gjorde sitt beste under tvekampen, og gjerne skulle ha tilbrakt flere uker på tv-gården.

- Jeg var ikke bitter, men det var synd at det ble sånn. Da jeg havnet i klammeri med Trude (Trude Mostue, kjendisveterinær, journ.anm.) tidligere i uka, skjønte jeg at jeg var dømt til havne i kamp, sier hun.

Som ukas storbonde var det nemlig Mostue som utpekte 49-åringen til førstekjempe. Gjennom de første innspillingsdagene havnet de to i munnhoggeri flere ganger, der Ioanna uttrykket særlig frustrasjon over Mostues lederstil. Selv mente Mostue at Ioanna overreagerte og var unødvendig dramatisk (se klipp øverst i saken).

Ioanna havnet for øvrig på krigsstien med en annen kjendisdeltaker også tidligere i uka, da Runar Søgaard utsatte henne for en noe bisarr kaninspøk.

BISARR KANINSPØK: Runar Søgaard gjorde seg upopulær på gården allerede i første episode av «Farmen Kjendis», da han hisset på seg både Donna Ioanna og Svein Østvik. Vis mer Vis mer

- Omveltning

- Jeg var en total dramaqueen, he-he. Nei, altså, jeg var bare meg selv. Jeg kommer fra en helt annen verden, og hadde ikke vært på en gård siden jeg var liten. Alt var nytt for meg, og omveltningen var stor. Da følger det gjerne med litt dramatikk, sier Ioanna, som lever av å holde modellkurs.

- Det vil alltid være noen man kommer dårligere overens med i en menneskegruppe, og sånn er det bare. Jeg har ikke noe uoppgjort med noen i dag, legger hun til.

Heller ikke modellagentens valg av andrekjempe forløp uten dramatikk. Kathrine Sørland ble heller fornærma - noe som kulminerte i nok i en konfrontasjon.

- Jeg hadde fått veldig god kontakt med Trude, så det var åpenbart at Donna forsøkte å ta hevn ved å nettopp velge meg til andrekjempe. Det synes jeg var dårlig gjort, og hun fikk klar beskjed om hva jeg syntes om det. I tillegg opplevde jeg at hun frøs meg ut i dagene før valget, noe som heller ikke var spesielt hyggelig, forteller Sørland til Dagbladet.

Kalt «bitch» på tv

«Farmen»-exit til tross, Ioanna angrer ikke på valget.

<strong>PÅ BORTEBANE:</strong> Donna Ioanna hadde lite erfaring med gårdsdrift før «Farmen», og måtte tåle kjeft fra flere andre deltakere. Foto: TV 2
PÅ BORTEBANE: Donna Ioanna hadde lite erfaring med gårdsdrift før «Farmen», og måtte tåle kjeft fra flere andre deltakere. Foto: TV 2 Vis mer

- Selvfølgelig ønsket jeg å ta igjen mot Trude. Samtidig klarte jeg ikke velge noen av jentene jeg hadde sovet på rom med, som for eksempel Martine (Lunde) og Mina (Hadjian), for de hadde jeg knyttet nære bånd til. Kathrine var et naturlig valg. Hvis hun opplevde at jeg forsøkte å fryse henne ut, var det aldri meningen, forteller hun.

Overfor Dagbladet erkjenner Trude Mostue at hun lot seg irritere av oppførselen til Donna Ioanna.

- Donna er som hun er, og jeg beundrer henne for at hun er seg selv. På gården fungerte vi riktignok ikke sammen, fordi jeg ikke synes noe om måten hun håndterte gårdslivet på. Når det er sagt, synes jeg det er synd at hun ikke fikk vært der lenger, for det hadde vært morsomt å se utviklingen hennes. Samtidig var det jeg som sendte henne hjem, da, sier Mostue.

- Hva synes du om at Donna, med en god porsjon humor, kalte deg for «bitch» på tv?

- Det synes jeg er veldig festlig. Jeg er hundemenneske og da er «bitch», altså tispe, bare bra, humrer hun.

Donna Ioanna flytter inn på «Torpet», TV2s bonusgård, etter tv-exiten. Der får hun selskap av Aune Sand, Kristin Gjelsvik og Carina Dahl, før en av dem må reise hjem til uka.

BRÅK: Erlend Elias tror lillebroren Erik Sæter hadde det ordentlig vondt da han måtte stå opp flere av de andre bøndene, under onsdagens episode av Farmen Kjendis. Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer