Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Silvio Berlusconi:

Forlot kjæresten for yngre kvinne

Den tidligere statsministeren dumpa kjæresten etter tolv år langt forhold - for en 53 år yngre kvinne.

DUMPA KJÆRESTEN: Silvio Berlusconi forlot kjæresten han har hatt i tolv år - for en 53 år yngre kvinne. Foto: NTB Scanpix
DUMPA KJÆRESTEN: Silvio Berlusconi forlot kjæresten han har hatt i tolv år - for en 53 år yngre kvinne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den tidligere italienske statsministeren Silvio Berlusconi (83) har en rekke ganger skapt overskrifter med kjærlighetslivet sitt. For i samme takt som han selv blir eldre, blir nemlig kjærestene yngre.

EKS: Berlusconi var sammen med kjæresten Franscesca Parcale i tolv år. Nå er det slutt. Foto: NTB Scanpix
EKS: Berlusconi var sammen med kjæresten Franscesca Parcale i tolv år. Nå er det slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Denne uka skjer det igjen, etter at det ble kjent at politikeren dumpa kjæresten gjennom tolv år - for en 53 år yngre kvinne. Det melder en rekke medier, blant andre The Guardian.

Nylig kom nyheten om at 83-åringen og hans 50 år yngre kjæreste, Franscesca Pascale (34) hadde valgt å gå hver til sitt.

Berlusconi og Pascale var sammen i tolv år, og ifølge en pressemelding fra politikerens tidligere parti, Forza Italia, er det tidligere paret fremdeles gode venner.

TOPPHEMMELIG: Under nasjonens årlige møte med Putin ble det presentert et av våpnene som foreløpig har blitt forsøkt holdt topphemmelig, undervannsdronen Status-6. Video: NTB Scanpix Vis mer

Ble overrasket

Pascale forteller til avisa Repubblica at hun ble svært overrasket da hun leste pressemeldinga fra partiet.

- Jeg kommer til å holde han kjær for alltid. Jeg ønsker ham all lykke i verden og håper at han finner noen som kommer til å ta vare på ham slik jeg har gjort, forteller 34-åringen til avisa, ifølge The Guardian.

Eksparet begynte å date hverandre etter at Berlusconi oppdaget hennes nystarta fanclub for omlag tolv år siden.

Bakgrunnen for bruddet skal angivelig ha vært en utroskapsskandale - som han skal ha hatt med sin nye, 53 år yngre flamme.

Ny flamme

Ryktene om at den tidligere statsministeren skal ha skaffet seg en ny flamme har nemlig svirret en god stund.

83-åringens nye kjæreste, Marta Fascina (30) oppgis nemlig å være kvinnen Berlusconi var utro med. Fascina er tidligere modell.

Det ferske paret skal blant annet ha blitt observert sammen i Sveits, der paparazzibilder kunne avsløre at 30-åringen gikk tur med Pascales hund.

Ifølge The Guardian skal bildene ha rammet eksen hardt.

Tidligere har 83-åringen vært gift med Carla Dall'Ogglio, som han har de to barna Marina og Pier sammen med, og Veronica Lario, som han har barna Barbara, Eleonora og Luigi med.

Dømt for sex med mindreårig

Under og i etterkant av Silvio Berlusconis ni år og tre perioder som statsminister i Italia, har mye blitt skrevet om italienerens bravader, og det er særlig utenfor politikken Berlusconi har vært en kontroversiell skikkelse.

Berlusconi ble opprinnelig dømt til syv års fengsel i 2013 grunnet maktmisbruk og for seksuell omgang med Karima El Mahroug - på det tidspunktet en 17 år gammel prostituert, en dom som senere ble frafalt.

Anklagene ble benektet, også i hans selvbiografi «Min Måte».

- Ruby (navnet Mahroug skal ha brukt under festene) fortalte alltid folk at hun var 24 år gammel, noe utseendet hennes definitivt tilsa. Hun var veldig intelligent og slu, men hadde et vanskelig liv. Jeg hadde på ingen måte noen intime relasjoner til henne, hevdet 83-åringen i boka, der han også vektla at ingen hadde noe bevis for anklagene mot han.

Hele Norges coronakart