Shane Lynch:

Forlot kone og barn etter corona-isolasjon

- Du finner ut ting om et forhold, og det kan være vanskelig.

FLYTTET UT: Grunnet krangler og uenigheter med kona, Sheena White, har Shane Lynch flyttet fra familiens hjem. Foto: NTB Scanpix
FLYTTET UT: Grunnet krangler og uenigheter med kona, Sheena White, har Shane Lynch flyttet fra familiens hjem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Irske Shane Lynch (43), kjent fra boybandet Boyzone, sier i podkasten The Morning After with Paul Danan at han har flyttet ut av hjemmet han deler med kona gjennom 13 år, Sheena White, og deres felles døtre.

43-åringen legger skylda på coronapandemien, og forteller blant annet at han ikke er vant til å måtte tilbringe så mye tid hjemme som han har blitt «tvunget» til i det siste.

- Jeg er som regel ute på turné, og for første gang har jeg tilbragt tre måneder i huset mitt. Plutselig er jeg hjemme mye. Du finner ut ting om et forhold, og det kan være vanskelig. Det kan være en utfordring, sier han.

- Vanskelige tider

Grunnet tiltak satt i verk for å hindre ytterligere spredning av coronaviruset, har myndigheter i en rekke land oppfordret folk til å holde seg hjemme så mye som mulig. For Lynch-familien ble det en utfordring.

Løsningen ble dermed at ekteparet skiller lag inntil videre.

- Vi har hatt vanskelige tider, og går gjennom vanskelige tider nå, i denne isolasjons-tida. Jeg er ikke i familiehjemmet mitt nå, fordi vi bare går løs på hverandre. Det var ikke en god tid eller et bra sted, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer