Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel» 2017:

Forlot «Paradise Hotel» i tårer: - Det var noen vanskelige dager for meg

23-åringen måtte pakke sakene i kveldens episode.


SKUFFET: Rebecca Forsbäck måtte forlate reality-konkurransen etter en vanskelig uke på luksushotellet i Mexico. Foto: Kine Falch
SKUFFET: Rebecca Forsbäck måtte forlate reality-konkurransen etter en vanskelig uke på luksushotellet i Mexico. Foto: Kine Falch Vis mer

(Dagbladet): I gårsdagens episode av «Paradise Hotel», ble Rebecca Forsbäck (23) satt i fare.

I kveldens parseremoni gikk det nok en gang galt for Rebecca, som sto igjen uten partner da Petter Sjurseth Berg valgte å redde Andrea Sveinsdottir.

23-åringen måtte derfor si farvel til reality-kollegene, og ikke et øye var tørt da Rebecca forlot hotellet.

- Jeg hadde vært der siden dag én, og så skulle jeg plutselig forlate alt. Man får bare fem minutter til å si adjø, så man rekker ikke å få en ordentlig avslutning. Der og da var det vanskelig å forstå at man ikke skulle være der lenger, for det var jo det man ville, sier hun til Dagbladet.

Ville unngå drama

Denne uka har det vært «allianseuke» i konkurransen, der deltakerne ble inndelt i to grupper, «La Famillia» og «Det hvite hus».

Da førstnevnte gruppe valgte å sende over Rebecca til den andre alliansen for å redde sine egne plasser i konkurransen, ble det svært følsomt for den svenske 23-åringen.

Det blir følsomt for deltaker Rebecca Forsbäck når de andre deltakerne «ofrer» henne i konkurransen. Vis mer

Hun forklarer at hun i dag innser at hun kanskje burde ha deltatt mer i det taktiske spillet mens hun var inne på hotellet.

- Jeg kunne ha tenkt mer på meg selv, men samtidig var det vanskelig å spille med riktige folk. Jeg trodde at jeg spilte mer enn jeg gjorde, men da jeg havnet i visse situasjoner, holdt jeg litt tilbake fordi jeg ikke ønsket drama eller baksnakking, sier hun.

- Ikke sint i dag

Forsbäck, som opprinnelig er fra Piteå i Sverige, sier at hun blir rørt når hun i dag ser hvordan stemningen ble dempet hos de andre deltakerne da hun måtte reise fra Mexico.

- Jeg ser hvem som brydde seg og sa fine ting om meg. Det betyr utrolig mye, og det er fint å se at folk viser følelser selv om det er et spill. Jeg er veldig glad i alle sammen, og jeg er ikke sint i dag. Så klart følte jeg meg sviktet, og følelsene kommer litt tilbake når man ser det igjen, for det var noen vanskelige dager for meg, minnes hun.

Onsdag fortalte nemlig Rebecca at hun ble svært skuffet over flere av sine nærmeste venner i reality-konkurransen, og at hun følte at hun ble dolka i ryggen.

- Jeg følte at alle ville redde seg selv i stedet for at alle skulle stå på samme linje. Det er et spill og det vet man når man drar til Paradise Hotel, men hvor langt skal man egentlig gå for å komme seg fram? Jeg hadde aldri ofret min bestevenninne eller partner. Men det er meg, sa hun.

Hun forklarer overfor Dagbladet at de alle er gode venner i dag.

«CHEST PUMP»: Grunde Myhrer har et triks i baklomma når han er på dansegulvet, og han innrømmer at det tiltrekker seg oppmerksomhet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

- Rart i begynnelsen

Forrige uke kunne flere av årets deltakere i TV3-programmet avsløre hvordan det egentlig er å være deltaker.

Både Petter og Andrea forklarte at det er mye ventetid, at de måtte feste uten musikk og at de ikke alltid kunne drikke så mye alkohol som de ønsket.

- Det var veldig rart i begynnelsen. Da vi først fikk musikk, kunne vi jo heller ikke snakke, så det sleit vi mye med. Det er så unaturlig! Jeg synes den delen der var ganske kjip, sa Sveinsdottir.

Pressekontakt i TV3, Andreas Framnes, forklarte årsaken til at musikk under festene måtte nedprioriteres.

- Det stemmer at deltakerne ikke får prate mens det spilles musikk – vi vil jo ikke gå glipp av avgjørende taktikksnakk. Vi stenger også baren dersom vi ser at noen er i ferd med å få i seg for mye alkohol, sa han.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 22.30.