Liam Payne:

Forlovelsen brutt

Det tidligere One Direction-medlemmet bekrefter brudd med modellkjæresten.

BRUDD: Maya Henry og Liam Payne er ikke lenger et par. Foto: David Fischer/Shutterstock/NTB
BRUDD: Maya Henry og Liam Payne er ikke lenger et par. Foto: David Fischer/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere One Direction-stjerne Liam Payne (27) er nok en gang ledig på markedet. De siste to åra har han vært i et forhold med modell Maya Henry (21), og de to forlovet seg i starten av 2020.

Det skulle imidlertid ikke vise seg å vare.

Det bekrefter Payne selv i podkasten «The Diary of a CEO» til Steve Barlett.

Tar skylda for bruddet

Her prater han blant annet om eventyret og kaoset som fulgte med boyband-suksessen. Tidlig i episoden avslører han at det, som med flere forhold under pandemien - ikke funket.

- Jeg er mer skuffet over meg selv fordi jeg fortsetter å såre folk. Det irriterer meg. Jeg er ikke veldig flink i forhold, sier 27-åringen i intervjuet.

FIKSJON: Euphoria har skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skaper reaksjoner. Vis mer

Han legger ikke skjul på at han bebreider seg selv for at det tok slutt.

- Jeg viste ikke en veldig god versjon av meg selv lenger, en jeg ikke satt pris på og ikke likte å være. Jeg kan helt ærlig si at jeg føler meg bedre ute av forholdet. Det føltes ikke så bra å gjøre det slutt, men det måtte skje. Det er bare en corny måte å si at det var det beste for oss begge, sier han videre.

Payne legger til at han håper eksforloveden også har det bra nå som forholdet er slutt.

Henry selv har foreløpig ikke uttalt seg om bruddet.

Offentlig forhold

Allerede før de ble forlovet skal de ha gjort det slutt ifølge tabloidpressen. De fant imidlertid tydeligvis tilbake til hverandre, og forlovet seg altså kort tid etter den angivelige pausen i 2020.

De to ble koblet til hverandre allerede i 2018, kort tid etter at Payne gikk ut av det ganske så offentlige forholdet til artisten Cheryl Cole (37). Sammen med den ti år eldre ekskjæresten fikk han sønnen Bear (4).

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Det forholdet skulle altså heller ikke vare, og de to skiltes som venner. Siden har de uttalt seg om oppdragelsen av sønnen, og gitt inntrykk av at de samarbeider godt.

Payne har også tidligere vært koblet til superstjerner som Naomi Campbell (51) og Rita Ora (30).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer