Josh Duhamel:

Forlovet - gratulert av ekskona

Skuespilleren har fridd til kjæresten Audra Mari - og Fergie var kjapt ute med gratulasjonen.

GRATULERTE EKSEN: Fergie og Josh Duhamel, her i 2011, var et av Hollywoods heteste par. De skilte seg imidlertid i 2017. Foto: Broadimage/REX/NTB
GRATULERTE EKSEN: Fergie og Josh Duhamel, her i 2011, var et av Hollywoods heteste par. De skilte seg imidlertid i 2017. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

Black Eyed Peas-sanger Stacey Ann «Fergie» Ferguson (46) og «Transformers»-stjerne Josh Duhamel (49) var lenge et yndet Hollywood-par. I 2017 kom imidlertid sjokknyheten om at de skulle skille seg.

Det tidligere ekteparet la imidlertid aldri skjul på at de fortsatte det gode vennskapet og fortsatt vare glade i hverandre, noe som ble spesielt tydelig denne helga.

Duhamel har siden 2019 vært i et forhold med Audra Mari (28), og lørdag kunne han avsløre at han hadde fridd - på særdeles romantisk vis.

Kjæresten oppdaget nemlig en flaskepost i sjøen, og der fant hun en lapp hvor spørsmålet «vil du gifte deg med meg» var nedskrevet.

«Det skjer! Hun fant ei flaske som hadde blitt skylt opp av sjøen og sa JA», skriver skuespilleren på Instagram, til et bilde av de to som stråler.

Det var heller ikke hvilken som helst dato han valgte for frieriet - kjæresten fylte nemlig 28 år lørdag.

Flere har også tatt en titt i kommentarfeltet, og ingen ringere enn Fergie har lagt igjen en kommentar hvor det står «gratulerer», etterfulgt av en rekke grønne hjerter.

Fansen er i ekstase over at de to fortsatt bevarer vennskapet, og hyller Fergie for å være glad på eksens vegne.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Sammen har de to sønnen Axl Jack Duhamel (8), som de tilsynelatende samarbeider godt om.

Fergie har de siste åra vært borte fra rampelyset, og var i 2018 ferdig i hiphopgruppa Black Eyed Peas. Bakgrunnen skal ha vært at hun ønsket å fokusere på mammarollen. Hun er tilsynelatende singel, men verner svært godt om privatlivet sitt.

Mari er en tidligere skjønnhetsdronning, og ble kåret til Miss World America i 2016. Hun er også modell og programleder.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer