Vida Lill Berge:

Forlovet: - Rørt til tårer

Avslører gladnyhet fra sommeren.

FORLOVET: TV-profilen er forlovet. Foto: Matti Bernitz/NTB
FORLOVET: TV-profilen er forlovet. Foto: Matti Bernitz/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere «Paradise Hotel»-vinner og P5-profil Vida Lill Berge (30) har markert seg godt på skjermen gjennom åra, og sist var hun å se i årets sesong av «Kompani Lauritzen».

Nå kan hun røpe at hun har blitt forlovet med samboeren Bendik (32) etter å ha vært kjærester i åtte år. Det bekrefter hun overfor Dagbladet.

Forlovelsen røpet hun først med en rekke bilder på sin Instagram-profil.

I innlegget ser man en smilende Vida Lill med den skinnende diamanten på ringfingeren, og under bildet skriver hun:

«Ikke skjedd no spess i sommer egentlig. Har bare spist, bada, chilla, lest bok og tatt 110 bilder av hånda mi».

Overfor Dagbladet forteller hun at Bendik gikk ned på ett kne og fridde på tampen av sommerferien mot slutten av juli.

- Han fant fram en champagne og gikk ned på kne i baris på Haukelifjellet. Det var veldig hyggelig, forteller hun, og legger til:

- Jeg ble rørt til tårer. Som mange andre har jeg mast som en kråke i mange år på å bli forlova. Jeg trodde egentlig ikke at han skulle bukke under for presset. Men jeg har mast i hvert fall i fem år. Jeg ble veldig glad, for jeg synes det er stort å bli forlova. Det føles voksent.

Paret har imidlertid Ikke dårlig tid, og satser på å feire bryllup i 2023.

- Altså, 30 år, forlova og fast jobb. Det er voksent, fortsetter hun med et smil.

KARANTENEHOTELL: Vida Lill Berge har nylig kommet hjem fra innspillingen av «Paradise Hotel», nå er hun på karantenehotell, og der snakker hun med selg selv for å få tiden til å gå. Video: Vida Lill Vis mer

- Plaster på såret

Frieriet kom etter at paret har tilbrakt ferien på fisketur, og Vida Lill innrømmer at ringen var en god trøst etter kjæresten fiskelykke.

- Jeg føler nesten at dette er et slags plaster på såret. Fordi jeg har blitt fiskeenke, sier hun med et smil, før hun forklarer:

- Kjæresten min er nemlig mer interessert i ørret enn meg om dagen, så vi har nesten kun vært på ørret-fiske hele sommeren. Mot slutten tror jeg han skjønte at jeg begynte å bli litt lei av ørret.

Paret har tidligere vært gjennom et avstandsforhold over flere år da kjæresten studerte i den danske hovedstaden, men de flyttet etterhvert sammen.

- Samboerskapet går bra foreløpig, altså. Nå har vi gjort det sånn at hvis det blir for intenst på dagen, så har jeg sofaen og så har vi ordnet gjesterommet til et «gaming»-rom, så da bare splittes vi, kunne hun fortelle til Dagbladet tidligere i år, og la til at løsningen funker for dem.

- Det er viktig å ikke være sammen hele tida også, men puste litt innimellom, fortsatte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer