Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ola-Conny Wallgren:

Forlovet etter et år: - Man må gi livet en sjanse

Lykken smiler for «Ullared»-Ola-Conny.

FORLOVET: Ola-Conny Wallgren kan avsløre at han nå er forlovet med kjæresten, bare et år etter at de møtte hverandre. Foto: Kanal 5 / Discovery
FORLOVET: Ola-Conny Wallgren kan avsløre at han nå er forlovet med kjæresten, bare et år etter at de møtte hverandre. Foto: Kanal 5 / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den populære, svenske tv-profilen Ola-Conny Wallgren (54) hadde egentlig bestemt seg for å ta en lang pause fra kjærligheten. Tidligere i høst kunne han imidlertid avsløre at pausen var over. I et svensk realityprogram dukket han nemlig opp med 37 år gamle Camilla, som han kunne avsløre at var kjæresten hans.

Hans nye utkårede fortalte da at paret traff hverandre mens hun var på en reise gjennom landet. Wallgren brukte et billedlig uttrykk for å beskrive hvordan han falt for den 17 år yngre kvinnen:

- Gnisten brant godt, kan du si, sier han.

Nå har paret bestemt seg for å ta forholdet videre til det neste steget. Torsdag kunne nemlig realityprofilen, som for øvrig blir å se i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på nyåret, avsløre at han har har forlovet seg.

- Helt fantastisk jente

Det er Expressen som først omtaler nyheten. Wallgren og Camilla forlovet seg nylig, og har ingen planer om å la det være med det. Han ønsker nemlig også å gifte seg med den 17 år yngre forloveden etter hvert.

DRAMA: Ledelsen ved Gekås i Ullared anslår at det blir stjålet verdier for 50 millioner kroner hvert år. En av de mest kjente profilene, Ola-Conny Wallgren (54), er opprørt over dramaet som nå rulles opp. Video: NTB Scanpix, Marie Røssland. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

De møtte hverandre for første gang for et års tid siden, og kom tilfeldigvis i snakk. Wallgren har sagt at han den gang var forsiktig rundt henne, fordi man «vet jo aldri hvem man støter på». De bestemte seg derimot for å holde kontakten, og etter hvert turte han å be henne på middag. Det ble starten på det som nå altså er en forlovelse.

Frieriet fant sted på en herregård i Skåne etter mye om og men, om vi skal tro TV-profilen selv.

- Vi hadde pratet om det begge to. Men hun forventet at jeg skulle spørre. Hun hadde sagt at om ikke jeg stilte spørsmålet, hadde hun gjort det selv etter hvert, flirer han overfor avisa.

POPULÆRE: Fansen svermet rundt Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson da vi møtte den norgesaktuelle humorduoen i Frognerparken. Video: Lars Eivind Bones/Marianne C. Huseby/DBTV Vis mer Vis mer

54-åringen er ikke blyg når han snakker om hvor fantastisk alt er nå etter frieriet.

- Hun er en helt fantastisk jente fra Dalarna. Et sted må man begynne. Om man liker hverandre, vil man bevise at man hører sammen. Man må gi livet en sjanse, forklarer realityprofilen.

Selv om 54-åringen i perioden før forholdet var i en «pause fra kjærligheten», har det gått fort i svingene etter at han fikk øynene opp for kjæresten. Det kan faktisk hende at et ekteskap ikke er langt inn i framtiden heller.

- Bygger man et hus, forventer man at det skal være et tak over det, også. Det hadde vært rart om det ikke skulle bli sånn, når man tar det første steget, forklarer han.

- Livredd jenter

Kjærestenyheten kommer et drøyt år etter at Wallgrenerklærte at han var «livredd for jenter». TV-profilens forrige forhold endte nemlig i retten, som følge av et meget bittert brudd.

- Det var et helvete, og nå tør jeg ikke date noen. Jeg er redd for å binde meg, forklarte han til svenske Hänt den gang.

Også da Dagbladet snakket med ham i april, prøvde han å tenke minst mulig på kjærlighet og romantikk.

Endte i retten

- Hver gang det skjærer seg med ei dame, skjer det ofte noe annet samtidig. Denne gang var mamma syk samtidig som det ble slutt med kjæresten, og jeg gikk på en skikkelig smell. Jeg gikk rett i veggen, rett og slett.

Saken fortsetter nedenfor.

- Det har vært litt mye styr i det siste. Heldigvis klarer jeg alltid å komme meg opp av søla. Det gjelder å tenke positivt, og se framover, konstaterte han over telefon fra Sverige.

På mange måter følte Wallgren at han gjenopplevde tida da ekteskapet med mora til hans tre barn gikk i oppløsning. Den gang gikk faren bort, etter lang tids kreftsykdom, midt i skilsmisseprosessen.

- Man er aldri forberedt på noe sånt, det treffer deg midt i ansiktet, sa Wallgren.

Ola-Conny Wallgren fra TVNorge-programmet "Morgan & Ola-Conny - Oppdrag Norge" intervjues om tilværelsen i Norge, vennskap og singelliv. Vis mer

Populær

Uhell i kjærlighetslivet til tross, Wallgren er altså ikke av typen som gir opp.

Helt siden svenske Kanal 5 begynte å følge stedet han har vært ansatt ved i en årrekke, det gigantiske lavprishuset Gekås Ullared, har interessen for den joviale trebarnsfaren fra Tvååker vært stor. Også blant det motsatte kjønn.

Dagbladet har flere ganger skrevet om hvordan Wallgren får frierbrev i postkassa, eller blir kontaktet av kvinner, også norske, på andre måter - som ønsker å bli bedre kjent med den populære tv-profilen.

Slik var det fortsatt da Dagbladet snakket med ham før sommeren, skal vi tro 54-åringen.

- Det er stort sett bare hyggelige henvendelser. Egentlig er det også en slags bekreftelse på at jeg fortsatt ser noenlunde bra ut, eller, spøkte han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!