SKAL GIFTE SEG: For to måneder siden bekreftet Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger at de er et par. Nå avslører førstnevnte at de tar forholdet et steg videre. Foto: NTB Scanpix
SKAL GIFTE SEG: For to måneder siden bekreftet Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger at de er et par. Nå avslører førstnevnte at de tar forholdet et steg videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chris Pratt:

Forlovet halvannet år etter bruddet

- Jeg er overlykkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Halvannet år etter at skuespiller Chris Pratt (39) kunngjorde skilsmisse med ekskona Anna Faris (42), har han forlovet seg på ny.

Det avslører 39-åringen på sin egen Instagram-konto.

«Søte Katherine, jeg er så glad for at du sa ja! Jeg er overbegeistret over å få gifte meg med deg. Stolt av å leve dristig i troskap med deg. Nå kjører vi på! », skriver Pratt, med et tilhørende bilde av seg selv og forloveden, der hun viser fram en stor diamantring.

Nyheten kommer bare to måneder etter at paret omsider bekreftet sitt forhold offentlig. Det var i juni i fjor at romanseryktene rundt Pratt og datteren til den tidligere California-guvernøren Arnold Schwarzenegger, Katherine (29), først begynte å svirre.

- Festlige

Siden sommeren i fjor er de blitt observert sammen regelmessig, blant annet på en vingård i Napa i California i september, der de nøt en romantisk kveld sammen, ifølge People.

Det skulle likevel ta mange måneder før paret selv tok bladet fra munnen. I midten av desember delte Pratt en kjærlig bursdagshilsen til Schwarzenegger, med tilhørende bildekollasj:

«Gratulerer med dagen, sjef. Smilet ditt lyser opp rommet, og jeg har elsket hvert minutt sammen med deg. Overveldet over at gud har plassert deg i livet mitt. Takk for latter, kyss, samtaler, turer, kjærlighet og omsorg», skrev Pratt.

At Pratt nå skal gifte seg på nytt, kommer trolig som en overraskelse på flere. Da han og Faris besluttet å skilles etter åtte år som mann og kone, tegnet han et bilde av en svært tung situasjon.

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt og lenge, og vi er veldig skuffet, delte «Passengers»-stjernen i en Facebook-post i august 2017.

Videre forklarte skuespilleren at de ønsker å verne om sønnen Jack (6), og at de derfor ville prøve å holde saken så privat som mulig.

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre og vil for alltid sette pris på tiden sammen. Vi har den dypeste respekt for hverandre, fortsatte han.

- Fremdeles venner

Åtte måneder etter bruddet, lettet Chris Pratt på sløret om hvordan han hadde det etter at ekteskapet havarerte.

- Det suger å skille seg, men når alt kommer til alt så har vi en fantastisk sønn som har to foreldre som elsker ham veldig høyt, fortalte skuespilleren til Entertainment Weekly's Summer Movie Preview, ifølge E! News.

- Vi prøver å finne en måte å navigere alt på, og er fremdeles venner og snille med hverandre. Det er ikke ideelt, men jeg tror nok vi begge faktisk har det bedre nå, fortsatte Pratt.

Han ga ovennevnte uttalelser om lag et halvt år etter at Faris tok bladet fra munnen om skilsmissebeslutningen.

- Det er forståelig at folk virket så opptatt av hvor lykkelige vi var sammen. Alt jeg kan si om den saken, er at det er ekte. Vi forguder virkelig hverandre, og har mye kjærlighet til hverandre. Det tror jeg skinner gjennom, sa hun til People i oktober 2017, og la til:

- Chris og jeg er veldig gode venner, og det tror jeg vi alltid kommer til å være.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer