Marc Anthony:

Forlovet med 30 år yngre modell

Nyheten kommer bare tre måneder etter at romanseryktene mellom dem begynte å svirre.

FORELSKET: Marc Anthony planlegger bryllup med sin nye kjæreste Nadia Ferreira. Foto: Instagram/Nadia Ferreira
FORELSKET: Marc Anthony planlegger bryllup med sin nye kjæreste Nadia Ferreira. Foto: Instagram/Nadia Ferreira Vis mer
Publisert

I syv år var Jennifer Lopez (52) gift med latinosangeren Marc Anthony (53). Sammen har de også tvillingene Max og Emme (14).

I 2014 kom derimot nyheten om at stjerneduoen skulle skilles.

I etterkant av bruddet har de begge datet flere kjente fjes på hver sin kant, og i april i fjor ble det kjent at Lopez hadde funnet tilbake til ekskjæresten Ben Affleck (49). Sist måned, ganske nøyaktig ett år seinere, avslørte de også at de har forlovet seg.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Nå, knappe fire uker etter, følger Anthony i ekskonas fotspor. Han har nemlig fridd og fått ja av sin unge modellkjæreste Nadia Ferreira (23). Det røper Ferreira selv på sin Instagram story.

Sammen med et bilde hvor hendene deres ligger oppå hverandre, viser 23-åringen stolt frem en diger diamantring. Artisten har på sin side tatovert en ring på sin finger.

Foto: Grab fra Instagram/Nadia Ferreira
Foto: Grab fra Instagram/Nadia Ferreira Vis mer

«Forlovelsesfest», står det som tekst på bildet hvor hun også har tagget Marc Anthony.

Ifølge Us Weekly begynte romanseryktene rundt de to å svirre bare for tre måneder siden. I mars gjorde Anthony forholdet offentlig ved å poste bilder av den tidligere Miss Universe-deltageren på Instagram.

«Måtte Gud multiplisere alt han ønsker oss», skrev sangstjernen til bildet.

Etter dette har begge to delt flere søte bilder med kjærlighetserklæringer til hverandre på sosiale medier.

Sist uke, da modellen fylte 23 år, delte hun to bilder av seg selv og 53-åringen som feirer bursdagen hennes ombord på et privatfly. På bilde nummer to kan man også skimte den digre ringen.

Mens dette blir Ferreiras første ekteskap, så har Anthony vært gift tre ganger før. Han har også til sammen seks barn, inkludert tvillingene med Lopez, fra sine tidligere forhold.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer