Christina Haack:

Forlovet tre måneder etter skilsmissen

Realitystjerna er forlovet.

PLANLEGGER BRYLLUP: Joshua Hall har fridd og fått ja av Christina Haack. Foto: Christina Haack/Instagram
PLANLEGGER BRYLLUP: Joshua Hall har fridd og fått ja av Christina Haack. Foto: Christina Haack/Instagram Vis mer
Publisert

I fjor høst kom nyheten om at realitystjernen Christina Haack (38), kjent fra serier som «Flip or Flop» og «Christina on the Coast», og programleder Ant Anstead (42) skulle skilles etter bare to år som ektepar.

I slutten av juni ble skilsmissen ferdigstilt, og nå tre måneder seinere, avslører Haack at hun skal gifte seg igjen, melder People.

«Wow … en ring?»

På Instagram deler 38-åringen et innlegg med tre bilder hvor hun og kjæresten, eiendomsmekleren Joshua Hall, nyter en middag i solnedgangen mens de ferierer i Los Cabos i Mexico. På siste bilde kommer også en diger ring til syne på hånda hennes.

Innleggets tekst består bare av fire emojis. Et hjerte, en sikkerhetslås, en nøkkel og en diamantring. I bioen sin har hun også skrevet at hun er forlovet med Hall.

Fra 2009 til 2018 var 38-åringen også gift med tv-personligheten Tarek El Moussa (40). Dette blir altså realitystjernens tredje ekteskap.

Gratulasjoner og advarsler har ikke latt vente på seg i kommentarfeltet under innlegget om forlovelsen.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

- Alle gode ting er tre. Gratulerer, deler en bruker.

- Vær forlovet i ett år og vær sikker på at han er den riktige for mange år framover. Selv har jeg vært gift i 40 år, skriver en annen.

- Vakkert, men vær så snill og ro deg ned litt.

- Wtf? Har du forlovet deg igjen? undres det.

- Du ser lykkelig ut. Det kler deg, skryter en fan.

Foto: Christina Haack/Instagram
Foto: Christina Haack/Instagram Vis mer

Svindyr ring

Nyforlovede Haacks, som har barna Taylor (10), Brayden (6) og Hudson (2) fra sine to tidligere ekteskap, ser ut til å storkose seg i eksotiske omgivelser sammen med sin kommende ektemann.

Foto: Christina Haack/Instagram
Foto: Christina Haack/Instagram Vis mer

På Instagrams historiefunksjon har hun både delt et bilde fra en romantisk aften på hotellet med Hall og et av forlovelsesringen, som skal ha kostet den nette sum av 1,7 millioner kroner, ifølge E! News.

- Han visste nøyaktig hva hun ønsket seg, forteller Benny Hayoun, eieren av gullsmedbutikken Benny and the Gems, hvor Hall kjøpte ringen, skriver nettstedet.

Eiendomsmekleren håndplukket selv diamantringen som tok fem dager å designe.

- Han var selvsikker og ønsket den beste ringen han kunne få tak i. Han ville ha den perfekte diamanten til henne.

Haacks siste eksmann, Anstead, har også gått videre etter skilsmissen. I juni ble det kjent at han hadde funnet lykken med den ti år eldre «Bridget Jones»-skuespilleren Renée Zellweger (52).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer