Ola-Conny:

Forlovet

«Ullared»-stjerna gir kjærligheten en ny sjanse.

FORLOVET IGJEN: Det er ikke første gang Ola-Conny har vært forlovet. Foto: Kanal 5 / Discovery
FORLOVET IGJEN: Det er ikke første gang Ola-Conny har vært forlovet. Foto: Kanal 5 / Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære «Ullared»-profilen Ola-Conny Wallgren (58) har mildt sagt blitt en populær figur både i Norge og i Sverige, takket være den svenske serien.

Nå kan Wallgren avsløre overfor Aftonbladet at han igjen har forlovet seg.

SYKKELTUR: Ola-Conny får problemer under kveldens episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Etter å ha tilbakelagt flere mil, må Ola-Conny ty til uprøvde grep for å redde rumpa. Vis mer

- Hun er en fantastisk person, livet er for kort til å bare la det passere, forteller han til avisa om sin utkårede Lina Persson (46).

Dette er Wallgrens andre forlovelse. «Ullared»-stjerna ble nemlig forlovet med 17 år yngre Camilla i 2018. Paret var sammen i halvannet års tid før kjærligheten tok slutt.

Den svenske TV-profilen har vært åpen om at kjærlighetslivet hans har vært trøblete. Han har tidligere fortalt om et forhold som gikk så dårlig at det endte i retten, og at han i etterkant var livredd damer.

- Hun var helt besatt av meg, så min søster fikk ringe og gjøre det slutt. Det var veldig vanskelig. Jeg fikk ikke prate med noen andre enn henne, og hun hadde en app på telefonen som så hvor jeg var hele tida, fortalte Wallgren til det svenske magasinet Hänt den gangen.

DRAMA: Ledelsen ved Gekås i Ullared anslår at det blir stjålet verdier for 50 millioner kroner hvert år. En av de mest kjente profilene, Ola-Conny Wallgren (54), er opprørt over dramaet som nå rulles opp. Video: NTB Scanpix, Marie Røssland. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Også da Dagbladet snakket med ham i 2018, prøvde han å tenke minst mulig på kjærlighet og romantikk.

- Hver gang det skjærer seg med ei dame, skjer det ofte noe annet samtidig. Denne gang var mamma syk samtidig som det ble slutt med kjæresten, og jeg gikk på en skikkelig smell. Jeg gikk rett i veggen, rett og slett.

Men nå blomstrer kjærligheten igjen for den folkekjære svensken.

Wallgren og Persson jobber begge på Ullared. Sistnevnte jobber i varehusets restaurant. 58-åringen kan fortelle at de drar sammen til jobb og at de ser hverandre i pausen.

TRENING: Ting gikk ikke helt etter planen da Ola-Conny Wallgren skulle på trening. Video: Dplay Vis mer

Men hvordan det går med bryllupsplanleggingen vil han ikke avsløre.

- Jeg kan ikke si noe. Vi tar god tid og i vårt tempo. Dette er noe vi ønsker å holde for oss selv, sier «Ullared»-stjerna.

Nå ser de fram til å tilbringe sommeren sammen, hvor de blant annet skal gå mye i skogen, og fiske på stranda.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer