Lando Norris:

Formel 1-stjerna deler gladnyhet

Etter lang tid med spekulasjoner, viser Lando Norris endelig fram sin nye flamme.

NY FLØRT: Formel 1-stjerna Lando Norris røper ny flørt. Foto: Skjermdump Instagram
NY FLØRT: Formel 1-stjerna Lando Norris røper ny flørt. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Det har lenge blitt spekulert på om Formel 1-stjerna Lando Norris (22) har en spesiell person i kikkerten. Fansen har i lengre tid diskutert kjærlighetslivet hans på sosiale medier, deriblant på appen TikTok.

I et innlegg på Instagram deler 22-åringen en serie bilder fra ørkenen i Dubai med en vakker solnedgang i bakgrunnen, og bekrefter det mange har lurt på.

GLADNYHET: Rine Milane Løken Hansen og Morten Knudsen fant tonen inne i «Ex on the Beach»-villaen, og nå avslører de at de både har blitt kjærester og samboere. Video: Thea Hope / Discovery+. Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Bekrefter forholdet

Til tross for at Norris deler en rekke bilder i Instagram-innlegget, er det imidlertid det første bildet som har fått mest oppmerksomhet i kommentarfeltet.

Der er står han sammen med ei jente, på vei til å gi henne et aldri så lite kyss.

Under bildet har Norris skrevet «My sunshine».

Fansen har lenge ventet på en slik bekreftelse, og tar Instagram-innlegget som en uformell bekreftelse på det hele.

Jenta er ikke navngitt, men fansen skal imidlertid være ganske sikre på at det er den portugisiske modellen Luisinha Barosa Oliveira som er hans utkårede.

Foto: Skjermdump Instagram.
Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer

Modellen har delt flere bilder på Instagrams historiefunksjon, og legger med det vekk all tvil om at det er henne som er avbildet på Norris' profil.

Blant annet er hun ikledd de samme klærne, befinner seg i en ørken og kjører like kjøretøy. Hun har ikke selv kommentert nyheten.

Foto: Skjermdump Instagram.
Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer

Populær

Formel 1 regnes som den øverste klassen av motorsport, og har vært svært populært siden det startet på 1950-tallet.

Motorsporten har fått særlig oppmerksomhet blant de yngre (og nordmenn) de siste åra, etter at Netflix slapp serien «Formula 1: Drive to Survive» i 2019. I serien blir man kjent med flere som jobber med å skape den perfekte racingbilen, og sjåførene bak rattet.

Blant dem Norris.

Lando Norris kjører for det britiske laget McLaren i likhet med motstanderen Daniel Ricciardo (32). 22-åringen er også en av de yngste F1-kjørerne.

SORG: Hans-Erik Dyvik Husbys kjæreste, Jeanette Johnsen forteller om tiden tiden etter kjærestens bortgang. Video/redigering: Anders Grønneberg Vis mer

Han har ingen verdenscupseire innen Formel 1 ennå, men har flere pallplasseringer i bagasjen. Med sin unge alder er han dessuten ansett å være en kommende stjerne på racingbanen.

I en undersøkelse som måler F1-sjåførenes popularitet, havner Lando Norris på en andreplass bak den nybakte verdensmesteren Max Verstappen, ifølge MotorSport.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer