- Forrige gang jeg var her spiste jeg et stearinlys

Se kjendisene på den røde løperen i Bergen.

(Dagbladet): I kveld lanserer TV2 høstens program i Bergen, og tv-stjernene er samlet for fest.

Kanalens høstprogram inneholder både gamle og nye serier, og vi får gjensyn med blant annet «Farmen», humorserien «Nårje», realityserien «Tigerstaden» og «The Voice» i månedene som kommer.

Spiste stearin Den stjernespekkede lanseringsfesten holdes på Bølgen og Moi i Bergen sentrum, og kjendisene hadde dresset seg opp for å feire den kommende tv-høsten.

Stian Blipp som er en av nykommerne i høstens sesong av humorprogrammet «Torsdag kveld fra Nydalen», gikk på den røde løperen sammen med Henrik Thodesen og Else Kåss Furuseth, kjent fra samme program.

- Forrige gang jeg var på TV2-fest her i Bergen spiste jeg et stearinlys, som var tent. Da skulle du vært her Henrik!, sier Stian Blipp til Dagbladet.

-Det må vi overgå denne gangen, men da må vi nesten spise syre, spøker Henrik Thodesen.

Kåss Furuseth på sin side er mer opptatt av å svinge seg på parketten enn å spise uvanlige ting:

- Eli og Carl har så mange nye dansesteg de skal øve på, så det blir nok litt dansing i kveld.

Gro Hammerseng, som er med i TV2-serien «Stjernene på slottet» i høst, ankom festen iført en leopardkjole fra det danske merket Baum und Pferdgarten. Hun innrømmet at hun ikke er helt komfortabel på den røde løperen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg har egentlig nesten aldri gått på en rød løper før. Dette er langt utenfor komfortsonen! sa hun på vei inn til festmiddagen i Bergen.

- Jeg skal kose meg masse. Det er en ny rolle for meg å være på den røde løperen på denne måten, jeg liker skogen bedre. Men det kommer til å bli veldig hyggelig, sa Toralv Maurstad på vei inn. Han og de andre kjendisene som er med i "Stjernene på slottet" ble kjørt til den røde løperen i gamle amerikanske biler.

- Blir en real fest Jentene fra realityserien «Tigerstaden» strålte i sine sexy minikjoler og høye hæler. Linni Meister forteller at de forventer en skikkelig fest, med nachspiel.

- Sist vi var her stod vi på hver vår stol med hæla i hendene, ler Carina Dahl, som var med i forrige sesong av serien.

- Ja vi er jo trøndere, så dette blir en real fest, legger Anette-Marie Antonsen til, hun er det nyeste medlemmet i serien.

Sigrid Bonde Tusvik kom alene på den røde løperen, men hun kunne fortelle at journalist-kjæresten Martin Jøndahl og datteren Jenny skulle komme etterhvert.

- Jenny har vært med på mange fester allerede. Jeg liker å ha henne med på fest. Hvis hun ikke liker det går vi selvfølgelig hjem, men hvis hun sover og koser seg så er det bare bra å ha henne med, sier Tusvik, som denne høsten er aktuell med både «Torsdag kveld fra Nydalen» og den nye serien «Sigrid blir mamma».

- Rar samling av mennesker Den nye "Skal vi danse"-programlederen Guri Solberg kom i likhet med Gro Hammerseng i en kjole fra det danske merket Baum und Pferdgarten.

- Disse festene har alltid mye energi, og mye folk med godt humør. Det er noe med det at det er en veldig rar samling av mennesker. Det er folk fra såpeoperaer, det er seriøse nyhetsankere, det er værmeldere, det er politikere. Plutselig står Carl I. Hagen, Charlotte Thorstvedt og Jarl Goli og danser sammen, da skjønner du at det er en rar fest, sier hun.

Sondre Lerche er tilbake i dommerstolen i årets sesong av sangkonkurransen «The Voice», og han synes det er godt å være tilbake i hjembyen:

- Jeg er ganske ofte i Bergen, men det er alltid bra å være her. Og så er det veldig gøy å bo på hotell i hjembyen, sier han og fortsetter

- Jeg har hatt litt ungdomstid i det siste, så jeg har vært mye ute og danset. Det blir det i kveld også!
TV2s værdame Desta Marie Beeder mener denne festen er årets beste, og innrømmer at hun er litt bekymret for morgendagen.

- Forrige gang jeg var her leita jeg og en venninne desperat etter et nachspiel å gå på. Vi fikk høre om et, og sprang til hotellet der det var, og inn på hotellrommet. Der lå det en mann og sov. Det viste seg at nachspielet var en etasje opp. Det var ganske flaut, og mannen som lå og sov ble veldig sint, forteller hun.

I bildeserien øverst i saken kan du se de celebre gjestenes flotte antrekk.