Prinsesse Märtha Louise:

- Forsøker å få til en ordning

Kong Harald sier at de er i dialog med prinsesse Märtha Louise om tittelbruken.

BEKREFTER: Kong Harald bekrefter nå at de er i dialog med dattera, prinsesse Märtha Louise, vedrørende hennes bruk av prinsessetittelen i kommersiell sammenheng. Foto: NTB scanpix
BEKREFTER: Kong Harald bekrefter nå at de er i dialog med dattera, prinsesse Märtha Louise, vedrørende hennes bruk av prinsessetittelen i kommersiell sammenheng. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har prinsesse Märtha Louise og hennes nye kjæreste, den selverklærte sjamanen Durek Verrett, vært mye omtalt i norske medier. Spesielt er det mange som har diskutert hvorvidt tittelen hennes kan og bør brukes i kommersiell sammenheng.

Prinsessa har reist rundt med kjæresten den siste tida. De to har holdt foredraget «The Princess and the Shaman» sammen rundt om i Europa, der tittelen hennes altså brukes i showets navn.

Nå forteller kong Harald til NRK at de er i dialog med dattera angående tittelbruken.

I dialog

Han har foreløpig holdt seg relativt taus om situasjonen, dersom man ser bort fra at han omtalte det som «hyggelig» at dattera hadde funnet kjærligheten.

I dag kan han altså fortelle at mor og far følger nøye med, og at de prater med prinsessa.

- På nåværende tidspunkt kan vi ikke si hvor langt vi har kommet i dialogen. Men vi forsøker å få til en ordning, sier han til statskanalen.

Det var i forbindelse med et besøk til Jondal og Odda at kongeparet tok seg tid til å svare på et par spørsmål. På spørsmål fra NRK om dette har vært en belastning for kongefamilien, svarer kongen at det ikke har vært det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer