Moteuka i Paris:

Forsøkte å kysse superstjerna på rumpa: Nå forteller han hvorfor han gjorde det

- Jeg oppfordrer henne og resten av Kardashian-klanen til å popularisere naturlig skjønnhet.

RUMPE-KYSSER: Kjendis-plageren Vitalii Sediuks stunt ble fanget på kamera. I forbindelse med Paris Fashion Week 28. september var Kim Kardashian på vei til en restaurant. Da så Sediuk sitt snitt til å gjøre noe i protest. Video: YouTube/Ondine Azoulay via Storyful Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Bare en uke etter at han «angrep» modell Gigi Hadid i Milano, har den omstridte reporteren slått til igjen.

Onsdag slo han til i Paris, da Kim Kardashian (35) var på vei inn på en restaurant.

Vitalii Sediuk var ikke like fysisk som da han løftet opp Hadid i Milano, men den ukrainske reporteren synes å kysse rumpa til Kardashian.

Etter bildene å dømme, skal Kardashians livvakter fort ha fått kontroll på Sediuk.

- Ment som en protest

Kardashian har ikke kommentert hendelsen offentlig, men skrev i et innlegg på sin Twitter-profil kort tid etter: My security is a G.

Sediuk Sediuk har med tiden blitt kjent for sin noe kontroversielle tilnærming til kjendisene, og kaller seg selv for «The Hollywood prankster».

Mens Hadid forsøkte å løpe etter Sediuk forrige uke, løp Kardashian inn i mengden og mot døra etter det litt spesielle møtet med reporteren.

Ukraineren la samme kveld ut et bilde på sin Instagram-profil, hvor han skriver at stuntet mot Kardashian var en protest mot rumpeimplantater.

- Jeg protesterte mot Kim for å bruke rumpeimplantater. Jeg oppfordrer henne og resten av Kardashian-klanen til å popularisere naturlig skjønnhet, blant tenåringsjenter som følger dem og ser opp til dem, skriver han.

Kardashian har i alle år nektet for å ha jukset med rumpa. I august innrømmet hun imidlertid å ha tatt kortisonsprøyter.

Også etter Hadids episode i forrige uke, forklarte Sediuk at stuntet var ment som en protest.

- Selv om jeg anser Gigi Hadid som ei vakker jente, har verken hun eller venninna Kendall Jenner noe å gjøre med mote, sa Sediuk til det amerikanske nettstedet Hollywood Reporter.

- Med dette stuntet håper jeg på å oppmuntre motebransjen til å få noe ordentlig talent på catwalken og Vogue-forsidene. Heller det enn profilerte, søte jenter fra Instagram, fortsatte han.

Kjent fenomen

I 2014 angrep Sediuk Brad Pitt på en premiere. Det endte med at han ble lagt i bakken og ført til arresten.

Tidligere det året ble Bradley Cooper overfalt av Sediuk som omfavnet den sjokkerte skuespillerens skritt under SAG Awards og måneden etter fikk han nærkontakt med Leonardo DiCaprios nedre deler.

På Grammy Awards i 2013 forsøkte Vitalii å avbryte takketalen til Adele, da hun vant prisen for «Best pop performance», men ble da stoppet av Jennifer Lopez.

I mai 2012 var det Sediuk selv som var målet for en knyttneve da han ble slått i ansiktet av Will Smith etter at han kysset skuespilleren på kinnet på premieren til «Men in Black III» i Moskva.

Også i 2012 siden havnet reporteren i søkelyset da han klarte å snike hodet oppunder kjolen til den intetanende skuespilleren America Ferrera, før han ble dratt unna av sikkerhetsvakter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer