Whitney Cummings

Forsøkte å presse stjerna etter bildeglipp

- Dere må tro jeg er lettskremt, skriver komiker Whitney Cummings.

KOMIKER: Whitney Cummings tar oppgjør med dem som har prøvd å presse henne for penger. Foto: Matt Baron / REX / NTB Scanpix
KOMIKER: Whitney Cummings tar oppgjør med dem som har prøvd å presse henne for penger. Foto: Matt Baron / REX / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Komiker og skuespiller Whitney Cummings tar et oppgjør med alle som angivelig har prøvd å presse henne for penger, etter at hun ved et uhell delte et bilde på Instagram story, hvor man kan se en brystvorte. Bildet ble slettet så fort komikeren oppdaget det, men hun forteller at flere allerede hadde tatt skjermdump av uhellet.

- De må tro jeg er mye mer berømt og lettskremt enn det jeg er, skriver hun på Facebook mandag.

- Hvis noen skal få penger eller likerklikk av min brystvorte, så skal det være meg. Så her er det, dere dumme idioter, fortsetter hun, og deler det omtalte puppe-bildet med alle sine følgere.

Skjuler utpresserne

Komikeren skriver videre på Twitter at hun nekter å bruke mer tid og penger på problemet.

- Når en offentlig kvinne blir utsatt for utpressing, må vi bruke tid, penger og energi på å håndtere det. Ansette advokater, sikkerhetseksperter og leve med et hull i magen, og lure på når og hvor vi blir ydmyket. Dere kan få min brystvorte, men ikke lenger tiden eller pengene mine, skriver hun.

Cummings legger samtidig ut et skjermdump av en som spør henne: «Hvor mye det ville koste å ikke dele bildet?», men holder navnet på utpresserne skjult.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer