Whitney Cummings

Forsøkte å presse stjerna etter bildeglipp

- Dere må tro jeg er lettskremt, skriver komiker Whitney Cummings.

KOMIKER: Whitney Cummings tar oppgjør med dem som har prøvd å presse henne for penger. Foto: Matt Baron / REX / NTB Scanpix
KOMIKER: Whitney Cummings tar oppgjør med dem som har prøvd å presse henne for penger. Foto: Matt Baron / REX / NTB ScanpixVis mer

Komiker og skuespiller Whitney Cummings tar et oppgjør med alle som angivelig har prøvd å presse henne for penger, etter at hun ved et uhell delte et bilde på Instagram story, hvor man kan se en brystvorte. Bildet ble slettet så fort komikeren oppdaget det, men hun forteller at flere allerede hadde tatt skjermdump av uhellet.

- De må tro jeg er mye mer berømt og lettskremt enn det jeg er, skriver hun på Facebook mandag.

- Hvis noen skal få penger eller likerklikk av min brystvorte, så skal det være meg. Så her er det, dere dumme idioter, fortsetter hun, og deler det omtalte puppe-bildet med alle sine følgere.

Skjuler utpresserne

Komikeren skriver videre på Twitter at hun nekter å bruke mer tid og penger på problemet.

- Når en offentlig kvinne blir utsatt for utpressing, må vi bruke tid, penger og energi på å håndtere det. Ansette advokater, sikkerhetseksperter og leve med et hull i magen, og lure på når og hvor vi blir ydmyket. Dere kan få min brystvorte, men ikke lenger tiden eller pengene mine, skriver hun.

Cummings legger samtidig ut et skjermdump av en som spør henne: «Hvor mye det ville koste å ikke dele bildet?», men holder navnet på utpresserne skjult.

- De kan bare være «dumme unger», forklarer hun, og legger til at hun ikke hadde ønsket at de «dumme ideene» hun hadde som tenåring skulle fulgt henne for alltid.

STERKE REAKSJONER: Den kjente Youtube-stjernen Brooke Houts delte en video som viser at hun slår og spytter på hunden sin. Nå forklarer hun. Video: Youtube/Brooke Houts / Rød Løper Vis mer

Får støtte

I etterkant har standupkomiker Bert Kreischer delt sin sympati med Cummings.

- Jeg hater det de idiotene prøvde å gjøre mot deg. Her er et pinlig bilde av testiklene mine etter at jeg falt på en vannsklie, skriver han på Twitter, og legger ut et bilde av det som ser ut som et par hårete testikler med en kul på, etterfulgt av emneknaggen, #istandwithwhitney.

Emneknaggen har fått mye oppmerksomhet, og ført til at flere har delt pinlige bilder av seg selv. Fra strekkmerker og grevinneheng, til en mannlig brystkløft.

- Takk til alle som har sendt pinlige bilder av seg selv for å få meg til å føle meg bedre. Det betyr så mye for meg, men jeg hadde ikke klikket om dere stoppet å sende bilder av hårete baller, skriver Cummings på Twitter etter all responsen.