Benjamin Ingrosso:

Forsov seg til TV-sending

Den svenske artisten ble «etterlyst» på lufta.

UTEBLE: Benjamin Ingrosso skulle medvirket i «Nyhetsmorgon» på TV 4 søndag. Det skjedde ikke. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Jonas Ekstromer / AFP/ NTB
UTEBLE: Benjamin Ingrosso skulle medvirket i «Nyhetsmorgon» på TV 4 søndag. Det skjedde ikke. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Jonas Ekstromer / AFP/ NTB Vis mer
Publisert

Søndag markerte svenskene sin nasjonaldag, og for å feire den store dagen holdt den svenske artisten Benjamin Ingrosso (23) en konsert sammen med det kongelige filharmoniorkester.

Samme dag skulle han også være gjest i «Nyhetsmorgon» på svenske TV 4 for å snakke om nettopp denne konserten.

Det gikk imidlertid ikke helt som planlagt.

- Vi savnet deg

For da det var Ingrossos tur til å innta programmet fortalte programleder Maria Forsblom at de ikke hadde fått tak i 23-åringen, at han sov - og dermed hadde forsovet seg.

Det melder svenske Expressen.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Vi får se om vi får tak i ham om en liten stund, sa programlederen, før de bare gikk videre i programmet.

Neste post var moteeksperten Emilia de Poret, som viste fram årets sommermote.

Men: Det lyktes tydeligvis ikke kanalen å få tak i Benjamin Ingrosso i det hele tatt. Han dukket nemlig aldri opp i sendingen.

Mot slutten av programmet bestemte dermed Forsblom seg for å sende ham en hilsen.

- Benjamin Ingrosso, vi savnet deg i dagens program, men vi håper at vi får prate med deg en annen dag, sa programlederen i søndagens «Nyhetsmorgon».

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso har fått si egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», der snakker han om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

- Motsatt av hva jeg er

Det er liten tvil om at Ingrosso har mange baller i luften. Han har sluppet ikke bare ett, men to album hittil i år.

I tillegg deler han flittig ulike pastaoppskrifter med følgerne sine på Instagram, og er aktuell med dokumentarserien «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden» på Discovery +.

I første episode tok Ingrosso et oppgjør med hvordan han blir oppfattet av folk i hjemlandet, noe han selv mener er helt feil.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Det inntrykket mange i Sverige har fått er at jeg er overlegen, vanskelig og at jeg tror at jeg er noe. Det er det motsatte av det jeg er, sa han i episoden, hvorpå han begrunnet det med at han ofte har blitt filmet da han har hatt dårlige dager.

Expressen har ikke lyktes med å komme i kontakt med 23-åringen etter tv-fraværet i helga, men Ingrosso har i hvert fall oppdatert sine Instagram-følgere om hvordan han skulle feire nasjonaldagen.

- Grattis Sverige! I dag skal jeg spise boller, drikke melk og synge med Kungliga Filharmonikerna, skrev han på Instagram søndag ettermiddag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer