«Paradise Hotel» 2017:

Først ble Kevin René (21) snytt for «Paradise»-premien. Så begynte det å renne inn penger på kontoen

- 430 personer har sendt over penger til meg.

STØTTE FRA FANSEN: Kevin René Gustavsson våknet opp til litt av en overraskelse dagen etter finalen av «Paradise Hotel». Foto: Kine Falch
STØTTE FRA FANSEN: Kevin René Gustavsson våknet opp til litt av en overraskelse dagen etter finalen av «Paradise Hotel». Foto: Kine Falch Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OPPDATERING: Lørdag formiddag opplyser Kevin René Gustavsson overfor Dagbladet at hele 1230 personer har sendt ham penger.

(Dagbladet): I går kunne «Paradise Hotel»-fansen få med seg den dramatiske finalen av årets sesong, da Martine Lunde (21) og Kevin René Gustavsson (21) stakk av med seieren.

Sistnevnte reiste imidlertid tomhendt hjem, etter at Lunde slapp kula under «troskapstesten», og dermed fikk dele premien på 300 000 kroner med en av de andre deltakerne i juryen.

Men da Gustavsson våknet opp i dag tidlig etter en festfylt natt, fikk han seg en stor og uventet overraskelse.

- Jeg sjekket Vipps (betalingsapp, jour.anm.), og 430 personer har sendt over penger til meg. Alt fra mindre til større beløp. Jeg har fått inn 8000 kroner til sammen på et halvt døgn, sier han til Dagbladet.

- Helt sjukt

Kort tid etter gårsdagens finale skrev nemlig flere på nettsamfunnet Jodel at de ønsket å overføre penger til 21-åringen etter at han ble snytt for premiepengene i finalen.

Enmeknaggen #hjelpkevin er blant annet hyppig brukt.

- Folk sender liksom bare over penger. Det er helt absurd at folk bruker tid og penger på å gjøre det. Det er små beløp, men det blir jo mye når det er så mange som sender. Det er helt sjukt! Jeg skjønner ikke hvem som kom på at de skulle gjøre dette, sier Gustavsson og påpeker at han ikke helt vet hva han skal gjøre med pengene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer