Meghan og prins Harrys bryllup:

Først da han kom tilbake til hotellet, forsto bryllupsfotografen hva han hadde fanget

Bryllupsfotograf Alexi Lubomirski snakker ut om de historiske bildene.

KONGELIG OPPDRAG: Fotograf Alexi Lubomirski tok de offisielle bildene av Meghan og Harry på deres bryllupsdag. Nå snakker han for første gang om fotoseansen. Foto: Alexi Lubomirski / Kensington Palace/ NTB Scanpix
KONGELIG OPPDRAG: Fotograf Alexi Lubomirski tok de offisielle bildene av Meghan og Harry på deres bryllupsdag. Nå snakker han for første gang om fotoseansen. Foto: Alexi Lubomirski / Kensington Palace/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag 19. mai satt en hel verden klistret til tv-skjermen for å se årets kongelige høydepunkt, nemlig bryllupet mellom den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) og britenes prins Harry (33).

To dager etter at paret ga hverandre sitt ja, ble de offisielle bryllupsbildene av paret sluppet. Disse er tatt av den New York-baserte mote- og kjendisfotografen Alexi Lubomirski, samme mann som står bak forlovelsesbildene av det nygifte paret.

Nå forteller han for første gang om fotograferingen.

Lubomirski forteller i et intervju med BBC at han på bryllupsdagen klarte å fange et øyeblikk av utmattelse hos brudeparet, til tross for at han bare hadde tre og et halvt minutt på seg.

- Da Meghan og Harry satte seg på trappen var det et øyeblikk der de begge så på hverandre og lo fordi de var så utslitt og tenkte at det hele endelig var over. Det var et spesielt øyeblikk, forteller han om sort-hvitt bildet som mange har bitt seg merke i, og legger til:

- Det var bare et av de magiske øyeblikkene hvor alt faller på plass.

Med tanke på at de ikke hadde så mye tid på å få bildene tatt, var det ikke før seinere fotografen innså hvilket nydelig øyeblikk han hadde fanget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer