Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Først ville Hollywood-paret skille seg. Nå har de havnet i bitter omsorgsstrid

Scarlett Johansson og hennes fraseparterte ektemann går en turbulent tid i møte. 

LYKKEN BRAST: Etter knappe to år som ektepar, har Hollywood-yndling Scarlett Johansson (32) og ektemannen Romain Dauriac (34) valgt å ta ut skilsmisse. Nå har de havnet i en bitter omsorgsstrid om datteren. Foto: AFP / NTB Scanpix
LYKKEN BRAST: Etter knappe to år som ektepar, har Hollywood-yndling Scarlett Johansson (32) og ektemannen Romain Dauriac (34) valgt å ta ut skilsmisse. Nå har de havnet i en bitter omsorgsstrid om datteren. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Allerede i januar ble det kjent at skuespiller Scarlett Johansson (32) og hennes franske ektemann gjennom to år, Romain Dauriac (34), går hvert til sitt.

Men i likhet med de fleste andre havarerte Hollywood-ekteskap, eller utenfor stjerneverdenen for den saks skyld, blir ikke Johansson og Dauriac skilt over natta. Først nå, rent juridisk, er skilsmisseprosessen i gang.

Og paret går ingen smertefri tid i møte, skal vi tro New York Post.

Krever hovedomsorg

Denne uka gikk Johansson til en sivil domstol i New York for å kreve at skilsmissen fullbyrdes. Dette på bakgrunn av at ekteskapet er «ødelagt», ifølge rettsdokumentene avisa har fått tilgang til.

Hun skal også ha bedt domstolen om å tildele henne hovedomsorgen for datteren hun har med journalistektemannen, tre år gamle Rose Dorothy Dauriac.

Romain Dauriacs advokat, Harold Mayerson, varsler at hans klient ikke vil gi seg uten kamp.

- Han ønsker å ta med datteren til Frankrike. Scarlett Johansson reiser veldig mye. Dette kommer til å bli en interessant prosess, uttaler han overfor New York Post, uten å kommentere ytterligere.

Scarlett Johanssons advokater har ikke besvart motpartens kommentar.

32-åringen er kjent for å verne om sitt eget privatliv, men var overraskende snakkesalig i et stort intervju med Playboy forrige måned. Der gikk hun blant annet hardt ut mot monogami.

- Nå blir jeg vel halshogd

- Ekteskapet er en romantisk og vakker idé som det er fint å være en del av. Men jeg tror ikke vi mennesker er skapt for å være monogame. Nå blir jeg vel halshogd, spøker 32-åringen, og fortsatte:

- Jeg tror likevel det strider mot et par menneskelige instinkter.

Ryktene om at filmstjerna hadde avbrutt ekteskapet med Romain Dauriac begynte å svirre da Johansson dukket opp uten gifteringen på kvinnemarsjen i Washington i januar.

Den nysingle skuespilleren har tidligere vært gift med skuespilleren Ryan Reynolds (40), som i dag er gift med Blake Lively (29).

Etter bruddet fra Reynolds hadde Johansson en romanse med den 24 år eldre Hollywood-legenden Sean Penn (56).

PÅ ÉN BETINGELSE: Skuespiller Scarlett Johansson har vakt oppsikt med denne talen til Trump. Video: CNN Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media