Kylie Cosmetics-lansering:

Første gang på rød løper: - Nervøs

En rekke kjente fjes tok turen til Aker Brygge.

DEBUT: Leah Isadora Behn strålte på rød løper tirsdag kveld. Foto: Emma Cecilia Eriksson.
DEBUT: Leah Isadora Behn strålte på rød løper tirsdag kveld. Foto: Emma Cecilia Eriksson. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

AKER BRYGGE (Dagbladet): En av klodens aller største kjendiser, Kylie Jenner (24), har i flere år gjort suksess med sminkemerket Kylie Cosmetics.

Fram til nå har man måttet betale i dyre dommer for toll og utenlandsforsendeler hvis man ønsket å få produktene til Norge. Denne måneden kommer imidlertid Kylie Cosmetics til Norge.

I den anledning var det duket for lanseringsfest på Aker Brygge i Oslo, der en rekke kjente fjes dukket opp i det fine høstværet.

Kjendiser som Alexandra Joner, Sofie Nilsen, Martine Lunde og Emma Ellingsen var blant de som dukket opp for å feire den nye lanseringen.

Ei som viste seg på sin første røde løper noen gang, var Leah Isadora Behn (16). Hun er som kjent datter av prinsesse Märtha Louise (50) og avdøde Ari Behn.

- Dette er din røde løper-debut. Hvordan føles det?

- Jeg er ganske nervøs faktisk, innrømmer Behn til Dagbladet.

- Hvorfor det?

- Bare sånn generelt og å møte nye folk. Og spesielt nå som det har åpnet opp ordentlig så er det litt skummelt for det er faktisk masse folk og man må sosialisere og sånt. Men det går bra. Jeg klarer det, deler hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer