Kylie Cosmetics-lansering:

Første gang på rød løper: - Nervøs

En rekke kjente fjes tok turen til Aker Brygge.

DEBUT: Leah Isadora Behn strålte på rød løper tirsdag kveld. Foto: Emma Cecilia Eriksson.
DEBUT: Leah Isadora Behn strålte på rød løper tirsdag kveld. Foto: Emma Cecilia Eriksson. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

AKER BRYGGE (Dagbladet): En av klodens aller største kjendiser, Kylie Jenner (24), har i flere år gjort suksess med sminkemerket Kylie Cosmetics.

Fram til nå har man måttet betale i dyre dommer for toll og utenlandsforsendeler hvis man ønsket å få produktene til Norge. Denne måneden kommer imidlertid Kylie Cosmetics til Norge.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

I den anledning var det duket for lanseringsfest på Aker Brygge i Oslo, der en rekke kjente fjes dukket opp i det fine høstværet.

Kjendiser som Alexandra Joner, Sofie Nilsen, Martine Lunde og Emma Ellingsen var blant de som dukket opp for å feire den nye lanseringen.

EMMA: Influenser Emma Ellingsen strålte i rosa. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
EMMA: Influenser Emma Ellingsen strålte i rosa. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Ei som viste seg på sin første røde løper noen gang, var Leah Isadora Behn (16). Hun er som kjent datter av prinsesse Märtha Louise (50) og avdøde Ari Behn.

- Dette er din røde løper-debut. Hvordan føles det?

- Jeg er ganske nervøs faktisk, innrømmer Behn til Dagbladet.

FØRSTE GANG: Leah Isadora Behn viste seg på rød løper for første gang. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FØRSTE GANG: Leah Isadora Behn viste seg på rød løper for første gang. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Hvorfor det?

- Bare sånn generelt og å møte nye folk. Og spesielt nå som det har åpnet opp ordentlig så er det litt skummelt for det er faktisk masse folk og man må sosialisere og sånt. Men det går bra. Jeg klarer det, deler hun.

Videre forteller 16-åringen litt om hvor sin egen sminkeinteresse kommer fra.

UTSTILLING: Prinsesse Märtha Louise og døtrene Emma Tallulah Behn Leah Isadora Behn og Maud Angelica Behn under presentasjon av utstilling med Ari Behns verker på Galleri Varden på Jeløya. Maud Angelica snakker om sin avdøde far. Video: NTB Scanpix Vis mer

- Den har kommet fra litt forskjellige steder egentlig, men jeg har vært interessert i det helt siden jeg var bitteliten. Jeg fikk sånne små barnepalett-sminketing og ville lage tiaraer i hodet mitt. Og så har jeg alltid vært interessert i beauty- og fashion-delen hele livet mitt, men så var ridning hovedfokuset mitt. Men da jeg sluttet tenkte jeg: «Vi kjører», og så har det egentlig bare fortsatt derfra, ler hun.

Leah Isadora legger heller ikke skjul på at hun alltid synes det har vært gøy å kle seg opp.

- Jeg har alltid likt å gå i prinsessekjoler og vært veldig girly-girl, så jeg har alltid vært veldig interessert i det som innebærer det jeg gjør nå.

- Nå som du er litt mer ute i rampelyset, har du fått noen gode råd på veien av din mor?

MAKE-OVER: Martine Lunde er aktuell som programleder for programmet «Glow up», men får seg en overraskelse når hun selv skal sminkes. Video: Rød Løper Vis mer

- Egentlig bare at jeg ikke skal bry meg om hva andre synes fordi noen kommer alltid til å bry seg uansett hva du gjør. Så lenge du gjør noe du er fornøyd med selv og noe du liker å gjøre, så blir du på en måte suksessfull uansett.

KONKURRENT?: Alexandra Joner forteller at Kylie Jenner er en stor inspirasjonskilde. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
KONKURRENT?: Alexandra Joner forteller at Kylie Jenner er en stor inspirasjonskilde. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Alexandra Joner (31) var også på plass på den røde løperen og gledet seg.

- Nå er Kylies sminke i Norge, og du har jo et sminkemerke. Ser du på Kylie som en bitter konkurrent?

- Ikke noen bitter konkurrent. Mer en veldig stor inspirasjon. Jeg er jo egentlig stor fan av alt Kylie Jenner gjør. Jeg synes hun er helt amazing. Så mer inspo enn konkurrent.

ROSA LØPER: Mie Cappelen var på plass for å feire lanseringen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
ROSA LØPER: Mie Cappelen var på plass for å feire lanseringen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Emilie «Voe» Nereng (25) synes også det var stas at Kylies sminke er på plass i Norge.

STAS: Emilie Voe Nereng er glad for å kunne gå på event igjen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
STAS: Emilie Voe Nereng er glad for å kunne gå på event igjen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Jeg gleder meg veldig til å teste, og jeg synes alle de damene der er ekstremt business women i den familien, og jeg har hørt mye bra om sminken. Og etter ett år med lockdown, så er jeg litt sånn som tenker at jeg må takke ja til alle kule event, ler hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer