«Skal vi danse»

Første herreduo: - Flott og normalt

For første gang i «Skal vi danse» sin historie danser to menn sammen.

HISTORIE: Influenser Joakim kleven skaper «Skal vi danse»-historie nå han denne høsten inntar parketten sammen med Benjamin Jayakoddy. Video: Rød løper/Dagbladet TV. Reporter: Thea Hope. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU/OSLO (Dagbladet): Lørdag smeller den 17. sesongen av «Skal vi danse» i gang, og glitter og glam fyller skjermen i beste sendetid.

For første gang skal også to menn danse sammen, og det er influenser Joakim Kleven (28) og dansepartner Benjamin Jayakoddy (26) som får æren av å skape «Skal vi danse»-historie.

Slik løser de tangoen

Duoen står også for kveldens siste dans, og det er derfor ikke så rart at nervene står i høyspenn for Kleven.

- Jeg tror aldri jeg har vært så nervøs i hele mitt liv! Samtidig gleder jeg meg masse. Det har gått bra på trening, men det er veldig mye for hodet å lære seg, sier han spent til Dagbladet før det hele braker løs.

Det er tango som står på programmet for de to, og Kleven røper at det er gjort noen endringer for å tilpasse koreografien til to menn.

- Han skal føre litt, så skal jeg føre litt. Benjamin har gjort litt diverse endringer. Vi skal bytte på det feminine og macho i hverandre. Tanken bak dansen er å vise to sterke menn som skal vise at det er flott og normalt at to menn danser sammen, sier han, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer