Christine Koht:

Første oppdatering på én måned om Kohts helsetilstand

- Situasjonen er uavklart, men ikke umiddelbart livstruende.

FORTSATT INNLAGT PÅ SYKEHUS: Christine Kohts podkast-partner, journalist Joachim Førsund, forklarer at komikerens situasjon er uavklart. Foto: NTB Scanpix
FORTSATT INNLAGT PÅ SYKEHUS: Christine Kohts podkast-partner, journalist Joachim Førsund, forklarer at komikerens situasjon er uavklart. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fra mars fram til midten av april kunne offentligheten følge komiker Christine Koht (51) sin kamp mot kreften i den ukentlige Aftenposten-podkasten «Koht vil leve».

Den seineste måneden har oppdateringene imidlertid latt vente på seg, hvor siste utgave ble publisert 11. april. Den gang kunne Kohts podkast-partner, journalist Joachim Førsund, meddele at Koht fortsatt var alvorlig syk, men at legene så tegn til bedring.

Når Dagbladet kontakter Førsund torsdag, forklarer han at TV-profilens helsetilstand for øyeblikket er noe uavklart.

- Hun ligger fremdeles på Radiumhospitalet, hvor hun behandles for leverbetennelsen som krefbehandlingen forårsaket. Situasjonen er akkurat nå uavklart, men ikke umiddelbart livstruende, sier han.

Varsler ny oppdatering

Det var i begynnelsen av april at komikeren ble akuttinnlagt på Radiumhospitalet, på grunn av en potensielt dødelig leverbetennelse.

På ett tidspunkt var leverbetennelsen helt opp mot stadium fire, men i midten av april opplyste 51-åringens lege at den var gått ned på stadium to.

Førsund forklarer i dag at han har håp om å dele en ny podkast-episode med lytterne uken etter 17. mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer