Barack Obama:

Førstefamilien klemte hverandre etter den rørende talen, men hvor ble det av yngstedattera?

Twitter-brukere lurer fælt på hvor det har blitt av Sasha Obama. 

IKKE TIL STEDE: Barack, Michelle og dattera Melia sto sammen etter at presidenten hadde holdt sin avslutningstale. Hans yngste barn, Sasha, var derimot ikke til stede under seremonien. Det fikk spekulasjonene til å rase i sosiale medier. Foto: NTB scanpix
IKKE TIL STEDE: Barack, Michelle og dattera Melia sto sammen etter at presidenten hadde holdt sin avslutningstale. Hans yngste barn, Sasha, var derimot ikke til stede under seremonien. Det fikk spekulasjonene til å rase i sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I natt holdt Barack Obama sin avslutningstale som USAs president. Om få dager gir han skuta over til Donald Trump, som i november vant det amerikanske valget.

Høydepunktene fra talen var mange, og han takket blant annet det amerikanske folket for støtten han har fått de siste åra. Han brukte også god tid på å snakke om kona si, førstedame Michelle Obama.

Hun svarte også ektemannen i sosiale medier, med et innlegg som roses av følgerne.

En detalj seere har bemerket seg fra talen har blusset opp en del spørsmål. Mens både Michelle og eldstedattera Malia (18) var til stede under talen, og ble filmet flere ganger, glimret presidentparets yngste datter Sasha (15) med sitt fravær.

Hadde en viktig grunn

For hvor var egentlig den 15 år jenta? Brukere på Twitter stilte spørsmål i fleng, og mange dro spekulasjonene et hakk for langt.

«Men i alle dager, hvor er Sasha Obama?», skrev en bruker. Under kan du se noen av spekulasjonene som har fått mest oppmerksomhet på nettstedet.

Krisen kunne derimot fort avverges. Overfor CBS forklarte representanter fra Det hvite hus hvorfor den profilerte 15-åringen ikke hadde møtt opp for å høre farens siste tale som president.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer