Linda Evangelista:

Forsvant:
- Permanent deformert

Linda Evangelista ble regnet som en av 80- og 90-tallets berømte supermodeller.

SUPERMODELL: Linda Evangelista var sammen med navn som Cindy Crawford, Naomi Campbell og Kate Moss regnet som en av de store supermodellene. Her er hun avbildet i 2008. Foto: NTB
SUPERMODELL: Linda Evangelista var sammen med navn som Cindy Crawford, Naomi Campbell og Kate Moss regnet som en av de store supermodellene. Her er hun avbildet i 2008. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utover 80- og 90-tallet var hun på «alles» lepper. Sammen med supermodeller som Cindy Crawford (55), Naomi Campbell (51) og Kate Moss (47), var Linda Evangelista (56) å se på catwalker verden over, iført klær fra svindyre luksusmerker.

Evangelista har imidlertid holdt seg i bakgrunnen de siste åra, og forklaringen på det kommer hun med torsdag denne uka.

Smertefult og mislykket

I et Instagram-innlegg rettet mot sine i overkant av 900 000 følgere, deler den tidligere supermodellen et hvitt bilde fylt med tekst. I teksten avslører hun en hemmelighet hun skal ha holdt på i fem år.

«I dag tok jeg et stort steg mot å rette opp i en feil jeg har lidd av og holdt for meg selv i fem år. Til mine følgere som har lurt på hvorfor jeg ikke har jobbet mens mine jevnaldrendes karrierer har blomstret», åpner hun.

Videre kan hun fortelle at hun for ei tid tilbake gjennomgikk en figurforming og fjernet fett gjennom omstridt nedkjølingsteknologi, også kaldt «Cool Sculpting». Metoden, som hevder å fryse bort fettceller, skal imidlertid ha gjort det motsatte hos Evangelista.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer