Amanda Bynes:

Forsvant brått fra rampelyset. Nå bryter hun tausheten om skandalene

- Det startet med at jeg begynte å røyke marihuana.

FORSVANT BRÅTT: I et nylig intervju forteller den tidligere skuespillerstjerna Amanda Bynes om hva som egentlig skjedde da hun la skuespillerkarrieren på hylla. Foto: NTB Scanpix
FORSVANT BRÅTT: I et nylig intervju forteller den tidligere skuespillerstjerna Amanda Bynes om hva som egentlig skjedde da hun la skuespillerkarrieren på hylla. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Allerede som 12-åring startet den tidligere Hollywood-stjerna Amanda Bynes (32), kanskje mest kjent fra filmer som «Alt ei jente kan ønske seg», «She's the Man» og «Hairspray», det som så ut til å bli en lysende skuespillerkarriere.

I et drøyt tiår gjorde hun stor suksess, og sikret seg flere utmerkelser for forskjellige filmer og serier. Så ble det plutselig stille fra det unge talentet.

I de seinere åra har 32-åringen heller skapt overskrifter for sin utsvevende livsstil, inkludert fyllekjøring, påkjørsler og narkoarrestasjoner. Etter å ha holdt seg borte fra rampelyset over en lengre periode, bryter Bynes tausheten i et større intervju med Paper Magazine - der hun kommer med flere avsløringer om hvorfor det gikk så galt.

Flink pike

Bynes forteller at hun som liten ble oppfattet som «en typisk flink pike», en som aldri gjorde noe galt. Hun dro sjelden ut, startet ikke å drikke alkohol før hun var 25 år, og var en generelt pliktoppfyllende jente.

Likevel var det andre ting som gjorde at hun, allerede i en alder av 16 år, begynte å teste ut ulike ting som hun seinere i livet skulle få svi for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer