Kristian René Johansen fra «Paradise Hotel»:

Forsvant: - En turbulent tid

Kristian René Johansen trakk seg fra rampelyset etter «Paradise Hotel». Nå forteller han hvorfor.

TV-PROFIL: Tidligere realitydeltaker Kristian René Johansen avslører hva han har fokusert på de seineste åra. Her med daværende «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias. Foto: TV3/ NENT Group
TV-PROFIL: Tidligere realitydeltaker Kristian René Johansen avslører hva han har fokusert på de seineste åra. Her med daværende «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias. Foto: TV3/ NENT Group Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var gjennom TV3s skandaleombruste realityserie «Paradise Hotel» at Kristian René Johansen (31) bemerket seg som en av deltakerne - gjennom flere sesonger.

31-åringen dukket opp i både fjerde og femte sesong, i tillegg til at han gjorde en snarvisitt under kåringen av Miss Paradise i sesong sju. I 2018 var han igjen å se på TV-skjermen, da han nok en gang sjekket inn i det velkjente tv-programmet.

Siden den gang har han lagt realitykarrieren på hylla.

Nå ligger fokuset på noe helt annet - nemlig på familien. I 2019 kunne Johansen avsløre at han hadde blitt pappa for første gang.

ERSTATTES: Etter 16 sesonger som «Paradise Hotel»-programleder er det slutt for Triana Iglesias. Nå tar Andreas «TIX» Haukeland over. Video: Rød Løper Vis mer

Når Dagbladet slår på tråden kommer han med en oppdatering om hva han har fylt dagene med de siste åra. Han forteller også nærmere om hvordan pappatilværelsen har vært.

- Jeg visste jo ikke helt hva jeg hadde i vente, men det har utviklet seg til å bli en veldig fin ting. Jeg er superstolt og glad for å være pappa. Jeg elsker det rett og slett, innrømmer Johansen.

Ny flamme

Året etter at dattera ble født kunne Johansen bekrefte overfor Dagbladet at han og datteras mor hadde valgt å gå hver til sitt. Nå kan han imidlertid avsløre at han har funnet lykken på ny.

Realityprofilen forteller at han møtte sin nåværende kjæreste, Eline Nordbak (26), på datingappen Tinder.

TILBAKEBLIKK: Carl Eliassen vant den andre sesongen av «Paradise Hotel» tilbake i 2010. I dag, tolv år senere, kan man trygt si at ting har skjedd. Video: Rød Løper/TV3 Vis mer

- Det var helt tilfeldig og mot alle odds. Det var innertier for oss begge, så vi endte opp med å kjøpe hus sammen i Vestby og møttes på midten. Hun bodde i Sarpsborg og jeg bodde i Oslo, røper han, og legger til:

- Nå er vi midt oppe i kjøp og salg av hus igjen. Så har vi allerede kjøpt et nytt et i Fredrikstad.

Videre forteller den tidligere «Paradise Hotel»-profilen at han har tilbrakt mye tid utendørs med sin utkårede for å bli ordentlig kjent.

- Vi gikk ut i skogen og grillet fire, fem ganger før vi tok hverandre med hjem. Så da gikk vi tur, og det var ikke noe «Netflix og chill». Det var ut på tur og bli kjent, på en ordentlig måte i fine omgivelser. Det tror jeg var grunnmuren. Det var bra å starte på den måten, mener han.

FRILUFTSLIV: Å være ute i naturen er noe Kristian René Johansen elsker. Foto: Privat
FRILUFTSLIV: Å være ute i naturen er noe Kristian René Johansen elsker. Foto: Privat Vis mer

Johansen er svært glad i friluftsliv og drar gjerne på en fisketur eller to, men erkjenner at kjæresten ikke er like begeistret som ham.

- Hun er veldig treningsjente, så hvis jeg klarer å kombinere de to - trening og natur - er hun med. Hun er veldig grei sånn sett. Hvis jeg sitter og tripper og har lyst til å telte, biter hun tennene sammen og blir med selv om det ikke er det hun elsker mest.

- For en klyse

Kjæresten på sin side kan røpe at hun kjente til «Paradise»-legenden før de møttes for første gang.

- Jeg visste jo egentlig hvem han var fra før. Da jeg hadde sett han på TV tidligere, var jeg sånn: «Åh, den klysa der», men så tenkte jeg at vi likevel kunne møtes. Han var veldig jordnær, og ikke sånn jeg oppfattet ham fra tv, forteller hun til Dagbladet.

SNART KLART: Om to små måneder er det klart for Lisa Anckarman og Henrik Borgs bryllup. Nå begynner nervøsiteten å komme. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Når jeg ser han fra tidligere og nå, er det to helt forskjellige personer. Jeg kjenner ham egentlig ikke igjen, legger hun til.

Nordbak erkjenner at hun ikke var Johansens største fan da han deltok i «Paradise Hotel».

- Jeg ville ikke at han skulle vinne. Jeg tenkte «Åh, kan han slutte å få TV-tid nå». Men nå er jeg jo veldig glad i ham, da.

Forlovet seg på TV

Den siste tida har de to også tatt forholdet et skritt videre, kan Johansen røpe overfor Dagbladet.

- Ja, vi forlovet oss på nyttårsaften. Jeg har truffet en fantastisk jente, og hun er så snill og god. Jeg har virkelig skutt gullfuglen der altså. Hun er også utrolig flink med datteren min, og de har et veldig godt forhold.

Forlovelsen fant sted på ei hytte i Trysil med snødekte omgivelser. Paret haster ikke med bryllupsplanene, men Nordbak har likevel noen tanker om hvordan drømmebryllupet skal se ut.

FORLOVET: På nyttårsaften fridde Kristian René til kjæresten. Foto: Privat
FORLOVET: På nyttårsaften fridde Kristian René til kjæresten. Foto: Privat Vis mer

- Jeg tenker at det skal være med familie til stede, og at det er litt stort, da. Det hadde vært veldig hyggelig. Jeg har ikke tenkt noe mer over kjole, og jeg tenker vi tar én ting av gangen.

Henrik Elvjord Borg og Lisa Anckarman har fått sin egen realityserie på Youtube «LISA&HENRIK», der snakker de om fremtiden. Reporter: Steffen Pettersen Video: Rød Løper/ Vis mer

Den ferske forlovelsen mellom de to gikk imidlertid under radaren sammenliknet med da Johansen gikk ned på kne foran «hele» Norge.

Under oppholdet på «Paradise Hotel» i 2013 fridde nemlig Johansen til sin daværende kjæreste, Tina Skovdal.

- Kristian skalv på hendene. Plutselig var jeg forlovet og det var sånn: «Jeg skal gifte meg med Kristian René fra Paradise Hotel», fortalte Skovdal til kameraene.

- Hvis noen hadde sagt det til meg for ett år siden, at jeg i dag ville være forlovet, hadde jeg sagt «ka i hælvete». Men jeg fikk sterke følelser for Tina og var bestemt på at jeg ikke ville la henne forsvinne. Jeg har ikke angret et sekund, sa Johansen til Se og Hør den gang.

To måneder seinere ble imidlertid forlovelsen brutt, og paret valgte å gå hver sin vei.

- Nesten en hjemløs kar

Etter deltakelsen i «Paradise Hotel» gikk Johansen gjennom det han omtaler som en turbulent periode sammenliknet med hvordan livet hans er i dag.

- Det var jo en turbulent tid. Jeg var med over ganske mange år, men etter hvert som jeg valgte å trekke meg litt tilbake dabbet det litt av - sakte, men sikkert.

Selv i dag blir han gjenkjent av folk, til tross for at det er fire år siden han var med i realityprogrammet sist. Han bedyrer at han trakk seg fra rampelyset med vilje, og heller ville konsentrere seg om andre ting.

- Jeg ville fokusere på å etablere meg, få hus og bare jobbe på. Det ble ikke akkurat noe gevinst av de deltakelsene mine, selv om det var mange av dem, så jeg måtte gjøre det på den harde måten. Men det er noe med det, at når man har fått det trygt og stabilt, så kan man finne på litt sprell igjen, mener han.

KREATIVT: Tidligere «paradise»-deltaker Aleksander Sæterstøl har fått mye oppmerksomhet for dette. Reporter: Luna Lea. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

31-åringen er ærlig om at han lever et langt mer behagelig liv enn han gjorde tidligere. Han tilbringer mye tid med gode venner, drar på fisketurer og spiser god mat.

- Der er jo Eline veldig snill. Når jeg skal noe får jeg som regel tommel opp, men det er godt å komme hjem og ha en base. I starten av «Paradise»-karrieren var jeg nesten en hjemløs kar. Det ble dårlig for meg, og etter hvert veldig slitsomt, avslutter han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer