O.J. Simpson etter fengsel:

Forsvant sporløst etter løslatelsen. Slik er O.J. Simpsons nye liv

Luksusvilla, hotellbråk og helseproblemer. Fem måneder er gått siden O.J. Simpson ble løslatt fra fengsel.

GIKK UNDER JORDA: O.J. Simpson hadde ingen intensjon om å snakke med pressen da han ble løslatt 1. oktober i fjor. Nå har han likevel tatt bladet fra munnen om sin nye tilværelse. Foto: NTB Scanpix
GIKK UNDER JORDA: O.J. Simpson hadde ingen intensjon om å snakke med pressen da han ble løslatt 1. oktober i fjor. Nå har han likevel tatt bladet fra munnen om sin nye tilværelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter å ha sonet ni år i Lovelock-fengselet i Nevada ble USAs mest berømte fange, den tidligere fotballstjerna og skuespilleren O.J. Simpson (70), prøveløslatt 1. oktober i fjor.

70-åringen ble i 2008 dømt for væpnet ran, overfall og kidnapping i Las Vegas, noe som fant sted året i forveien. Hele verdens øyne var rettet mot Simpson da prøveløslatelses-kommisjonen i Nevada avgjorde 70-åringens skjebne.

Han var en fri mann. Så ble det stille.

Et enormt presseombud hadde samlet seg i Nevada. Alle med samme mål for øye: å få det første intervjuet med Simpson som fri mann.

«Topphemmelig»

Ifølge ABC News var det bare tre personer i verden som visste detaljene rundt når og hvordan han faktisk skulle forlate Lovelock.

Like etter midnatt ble Simpson transportert bort fra området i en svart varebil med sotede vinduer. Noen journalister klarte å filme exiten, men 70-åringen var langt fra snakkesalig.

Simpson har tidligere forklart at han fikk flere tilbud om å stille opp i intervjuer i løpet av sin tid i fengselet, men at han valgte å takke nei til dette. I forbindelse med løslatelsen uttalte den tidligere fotballstjerna at han heller ikke nå «hadde interesse av å involveres med pressen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer