Kenza Zouiten Subosic:

Forsvarer bildedelingen

- Jeg synes selv at hele greia med å vise eller ikke vise er vanskelig.

KRITIKK: Etter at flere kritiserte bloggeren Kenza Zouiten Subosic for å eksponere sønnen i sosiale medier, tok hun til bloggen for å dele sine tanker rundt temaet. Foto: NTB Scanpix
KRITIKK: Etter at flere kritiserte bloggeren Kenza Zouiten Subosic for å eksponere sønnen i sosiale medier, tok hun til bloggen for å dele sine tanker rundt temaet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Siden den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic (28) i midten av juni ble mor for første gang, har kritikerne til stadighet funnet noe å sette fingeren på.

Dette har handlet om alt fra hvordan kroppen hennes ser ut etter fødselen, til bildene hun har delt fra sin nye tilværelse i ettertid. Forrige måned var det et ammebilde som fikk mange til å reagere, og nå er det igjen bildene 28-åringen deler i sosiale medier som blir reagert på.

Denne gangen er det imidlertid ikke ammingen som er i fokus, men hennes nå snart tre måneder gamle sønn Nikola - som er å se på flere av bildene hennes.

Ifølge det svenske kjendisnettstedet Hänt reagerer flere på antallet bilder av sønnen i bloggerens sosiale medier.

Ville skjerme sønnen

I forkant av fødselen delte fortalte nemlig Zouiten Subosic i podkasten «Kenza & Dani - när livet händer» at hun og ektemannen hadde kommet frem til at de ikke ville vise frem sønnen så mye i sosiale medier - for at han skulle slippe å bli gjenkjent når han starter på skolen.

Likevel kan det trygt sies at mesteparten av bildene hun har delt på Instagram siden den gang inneholder sønnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer