Forsvarer eksen etter voldsanklagene

- Han var aldri voldelig mot meg.

FORSTÅR IKKE: Winona Ryder forteller at det er tøft å høre beskyldningene om eksen.  Foto: SCANPIX
FORSTÅR IKKE: Winona Ryder forteller at det er tøft å høre beskyldningene om eksen.  Foto: SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Støvet har på ingen måte lagt seg rundt det tidligere stjerneparet Johnny Depp og Amber Heard (30).

Det var i slutten av mai, bare tre dager etter at Depps mor gikk bort, at Heard søkte om skilsmisse etter bare 15 måneder som mann og kone. Heard hevdet at Depp hadde vært voldelig mot henne, og fikk senere samme uke innvilget besøksforbud mot ektemannen.

Snakker ut

KJÆRESTER: Johnny Depp og Winona Ryder var kærester i fire år fra 1989 til 1993. Foto: STELLA PICTURES
KJÆRESTER: Johnny Depp og Winona Ryder var kærester i fire år fra 1989 til 1993. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

I et nytt intervju med avisa The Time, snakker Depps ekskjæreste, skuespiller Winona Ryder, om anklagene for første gang.

- Jeg kan bare fortelle fra egen erfaring, og den er helt forskjellig fra det som blir hevdet. Han var aldri voldelig mot meg, og jeg kjenner ham bare som en veldig god og kjærlig type som er veldig beskyttende overfor dem han er glad i, sier hun.

Ryder og Depp var sammen i fire år fra 1989 til 1993. Ryder forteller til nettstedet at det har vært tøft å høre anklagene mot ekskjæresten.

- Jeg var ikke der, jeg vet ikke hva som har skjedd, og jeg kaller ingen for en løgner. Det er bare vanskelig for meg å forstå det. Selv om det er lenge siden, var vi sammen i fire år, og det var et stort forhold for meg. Det er veldig tøft, sier hun.

Turbulent

15. juni ble det kjent at Heard hadde lagt inn krav om midlertidig økonomisk bistand på 50 000 dollar i måneden fra superstjerna. Kravet ble avvist etter at besøksforbudet mot Depp ble forlenget med bakgrunn i voldsanklager. Etter det trakk Heard selv kravet, fordi hun følte seg misforstått.

Få dager senere ble det planlagte rettsmøtet avlyst, og besøksforbudet mot Depp opprettholdes fram til 15. august.

Depp har selv ikke kommet med noen uttalelser om saken, men i forbindelse med en konsert med bandet Hollywood Vampires i Stockholm i slutten av mai, fortalte bandkollega, Tommy Henriksen, at Depp ikke lot medieoppslagene gå inn på ham.

- Min kompis Johnny har det bra, sa han til svenske Expressen.