Dave Grohl

Forsvarer lærere i coronakrangel

Rockestjernen Dave Grohl har et helt spesielt forhold til lærere, og vil at USA skal fortsette med hjemmeskole for å beskytte dem mot coronasmitte.

LÆRERNES MANN: Rockestjerne Dave Grohl vil forsvare lærerne mot coronasmitte. Foto: @Matteo Scalet/Pacific Press/Shutterstock
LÆRERNES MANN: Rockestjerne Dave Grohl vil forsvare lærerne mot coronasmitte. Foto: @Matteo Scalet/Pacific Press/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Frontmannen i Foo Fighters, og tidligere trommeslager i Nirvana, fullførte ikke videregående, og beskriver seg selv som en «elendig elev». Men nå kaster han seg inn i den betente debatten i USA om skoler skal gjenåpne til høsten. Grohl sier mener det er for farlig for landets lærere, ifølge et nytt essay han har skrevet for The Atlantic.

- Lærere ønsker å lære bort, ikke dø. Og vi burde støtte dem og beskytte dem som de nasjonalskattene de er. For uten dem, hvor ville vi vært? undrer Grohl.

Lærermor

Den siste tida har USAs president, Donald Trump, og administrasjonen hans presset hardt på for å få skoler til å åpne igjen til høsten for å få fart på økonomien. De har blant annet truet med å ta penger vekk fra skoler som ikke gjenåpner.

Men lærere og mange andre er svært bekymret for konsekvensene. Nå tar også Grohl til orde for å beskytte lærere og andre mot faren for coronasmitte. Og hvorfor engasjerer en stor rockestjerne seg i dette? Han er selv vokst opp med en mor som var lærer, skriver CNN.

Nå er hun 82 år gammel og pensjonert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer