Wahlgren/Ingrosso:

Forsvarer seg etter ny coronakjeft

Den svenske familiens julebilde har fått kommentarfeltet til å fråde med sinne.

I HARDT VÆR: Det tok ikke lang tid før kommentarfeltet fylte seg opp av kritikere etter at Bianca Ingrosso delte et julebilde med familien på Instagram. Her avbildet med mora Pernilla Wahlgren. Foto: Erik Simander / TT
I HARDT VÆR: Det tok ikke lang tid før kommentarfeltet fylte seg opp av kritikere etter at Bianca Ingrosso delte et julebilde med familien på Instagram. Her avbildet med mora Pernilla Wahlgren. Foto: Erik Simander / TT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Coronakjefting har sittet løst siden mars, og spesielt kjente personer må vokte seg for å overholde reglene - særlig i sosiale medier.

Når de gjør det motsatte er følgerne kjapt ute med pekefingeren, og både her til lands og utenlands har mennesker med stor påvirkningskraft fått refs for signalene de sender om smittevern.

Wahlgren/Ingrosso-familien er blant de mest omtalte menneskene i nabolandet Sverige, og har under pandemien flere ganger fått høre det fra folk som mener tiltakene er brutt.

I april måtte Pernilla Wahlgren (53) forsvare et bilde av seg og to venninner som sto tett i tett. Da gjorde hun det klart at hun ikke holdt avstand til nære venner og familie som var friske.

Da virket det ikke som at den populære artisten hadde fått med seg at man kunne være smittet selv om man ikke viste symptomer.

Dattera Bianca Ingrosso (26) fulgte i moras coronafotspor og deltok i en stor fest i sommer. Festen fikk kritikk fra blant andre justis- og migrasjonsminister Morgan Johansson.

Høster kritikk

Nå er det julebildet til familien som høster kritikk. På bildet som Bianca har lagt ut for sine 1,2 millioner følgere, står de ni familiemedlemmene tett i tett med armene rundt hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer