Sverige:

Forsvaret beklager bikiniblemme

Reaksjonene kom raskt da det svenske forsvaret ga tommel opp for lettkledd Megan Fox (37).

FÅR MANGE LIKES: Megan Fox er en amerikansk skuespillerinne og modell. Her er hun fotografert i forbindelse med Sports Illustrated-event 19. mai i år. Foto: AFP/NTB
FÅR MANGE LIKES: Megan Fox er en amerikansk skuespillerinne og modell. Her er hun fotografert i forbindelse med Sports Illustrated-event 19. mai i år. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2007 ble Megan Fox (37) brått Hollywoods nye sexsymbol over natta etter at hun spilte i filmsuksessen «Transformers». Bildet hennes var i alle kanaler, hun prydet internasjonale magasiner og ble kåret til verdens mest sexy kvinne.

De siste åra har Fox holdt en noe mer tilbakeholden profil, men hun mestrer utvilsomt kunsten å fange oppmerksomheten.

I mai var Megan Fox tilbake på Instagram etter at hun slettet hele kontoen sin i februar. Allerede har stjerna sikret seg mer enn 21 millioner følgere.

De tre postene hun til nå har delt, er blitt satt stor pris på. Inkludert av det svenske forsvaret.

Likt av 5,4 millioner

Søndag 4. juni delte skuespilleren et bilde der hun ligger utstrakt på sengekanten, bare ikledd en minimal svart bikini.

Innlegget er til nå likt av over 5,4 millioner Instagram-brukere. Blant de som trykket tommel opp, var den offisielle Instagram-kontoen til det svenske forsvaret.

Det tok ikke lang tid før skjermdump av det hele gikk som varmt hvetebrød på sosiale medier. Og reaksjonene lot ikke vente på seg.

- Jeg vet hvor jeg vil at skattepengene mine skal gå innenfor Forsvaret - rimelige lønninger til de ansatte, ikke dette, kommenterte en Aftonbladet-leser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer