Barron Trump:

«Forsvunnet»

I likhet med Melania Trump har også dere felles sønn vært som sunket i jorda de siste månedene.

BORTE: Det har gått lang tid siden sist Barron Trump ble observert i offentligheten. Foto: Ron Sachs/Pool Via CNP / SplashNews / NTB
BORTE: Det har gått lang tid siden sist Barron Trump ble observert i offentligheten. Foto: Ron Sachs/Pool Via CNP / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Tirsdag ble tiltalten mot Donald Trump (76) offentliggjort.

Trump er tiltalt på hele 34 punkter sm innebærer forfalskning av forretningsdokumenter, i forbindelse med utbetalingen av hysjpenger til pornoskuespilleren Stormy Daniels. Det er første gang i amerikansk historie at en tidligere president tiltales i en straffesak.

Hele tiltalen kan leses her.

Den tidligere presidenten Donald Trump talte i Florida etter å ha vært i retten. Video: Reuters. Vis mer

Ekspresidentens familie var ikke til stede under rettsmøtet i New York tirsdag denne uka. Kona Melania (53) og dattera Ivanka (43) var heller ikke til stede under talen hans på Mar-A-Lago, seinere samme kveld.

En annen person som ikke har vært å se rundt Trump den siste tida, er hans yngste sønn Barron (17).

17-åringen, som sjelden er å se, har ikke blitt avbildet siden i fjor.

MED MAMMA: Barron satt med siden av moren, Melania, under arrangementet. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst/NTB.
MED MAMMA: Barron satt med siden av moren, Melania, under arrangementet. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst/NTB. Vis mer

Sist gang Barron var å se offentlig med pappa Donald, var da sistnevnte 15. november annonserte at han igjen ville prøve å bli president i USA.

SIST SETT: Barron sist gang han ble fotografert offentlig. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst/NTB.
SIST SETT: Barron sist gang han ble fotografert offentlig. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst/NTB. Vis mer

Barron har ved flere anledninger skapt overrskrifter når han først har blitt observert offentlig.

Den sjenerte 17-åringen var å se under begravelsen av Ivana Trump, Donalds ekskone, i fjor sommer. Det var første gang på over ett år han viste seg i offentlig sammenheng.

Der fanget han manges oppmerksomhet, ettersom mye hadde skjedd med den den gang 16 år gamle gutten, siden sist han ble avbildet.

Hollywood-stjerna Michael Rapaport snakket med Dagbladet om hva han tenker om rettssaken mot Donald Trump. Reporter: Vegard Kvaale / Dagbladet. Video: Johanna Siring. Vis mer

Barron hadde nemlig blitt vesentlig mye høyere enn resten av familien. Ikke engang Donald, som er rundt 190 centimeter, kan si seg høyere en tenåringssønnen, som hevdes å være over to meter høy.

Alle de fem barna til den tidligere presidenten var til stede i begravelsen, men på bildene fra seremonien var det Barrons høyde som fanget «alle» sin oppmerksomhet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer