Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Janne Formoe:

Forteller endelig om sin nye kjæreste

Skuespilleren overrasket i «Senkveld»-studio.

LETTER PÅ SLØRET: Da Janne Formoe gjestet «Senkveld» denne uka, valgte hun å fortelle åpent og humoristisk om hvordan hun ble kjent med sin nye kjæreste, brannmanenn Thomas Grimsgaard. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
LETTER PÅ SLØRET: Da Janne Formoe gjestet «Senkveld» denne uka, valgte hun å fortelle åpent og humoristisk om hvordan hun ble kjent med sin nye kjæreste, brannmanenn Thomas Grimsgaard. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I november 2016 meldte Se og Hør at den populære skuespilleren Janne Formoe (42) ikke lenger var singel.

Den gang skrev ukebladet at «Neste sommer»-stjerna hadde funnet lykken med brannmannen Thomas Grimsgaard, etter at de to møttes på en tur til Spania tidligere samme høst.

Formoe ønsket ikke å kommentere sitt nye forhold i fjor høst. Dét valgte hun imidlertid å endre på da hun besøkte TV 2-programmet «Senkveld» denne uka.

I studio hos Thomas Numme og Harald Rønneberg, med KrF-leder Knut Arild Hareide og Leif Einar «Lothepus» Lothe ved siden av seg, bekreftet Formoe at hun har fått seg kjæreste.

- Ja, det stemmer! sa hun, til mye jubel fra publikum i salen.

Måtte lete opp kjæresten

I «Senkveld»-studioet bekreftet skuespilleren også at de to faktisk møttes på sydenferie. 42-åringen kunne fortelle at hun hadde fått øye på ham som i dag er kjæresten hennes, da de sto i køen på vei inn i flyet.

Janne Formoe innrømmet videre at hun syntes han var veldig kjekk, og at hun speidet forgjeves etter en dame som kunne være mora til barna han hadde med seg.

- Vi så hverandre på det flyet, men vi sa ingenting. Eneste jeg klarte å si var at jeg skulle være en uke da vi sto i bagasjekø, sier hun i programmet.

Det ble altså ikke mer enn en rask ordveksling mellom de to på flyplassen på Gran Canaria. Formoe, som var på ferie med dattera si, fant dermed på noe lurt:

- Jeg satt hos Star Tour og sa at vi ble kjent med noen på flyet, men at vi hadde glemt navnet deres. Jeg sa at dattera mi ville leke med dem, jeg brukte barnet mitt, hehe.

EKSEN: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen (t.h.) sammen med Bjarte Hjelmeland i 2008. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
EKSEN: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen (t.h.) sammen med Bjarte Hjelmeland i 2008. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

Fant tonen på dag tre

Etter litt om og men møttes de to og barna deres på en «playdate» på stranda, etter at Formoe hadde kontaktet ham på Facebook.

Imidlertid var det først kvelden etter det ble full klaff mellom Formoe og brannmannen, ifølge førstnevnte.

- Og da tenkte jeg at jeg gjør meg best i dunkel belysning, i aftenkjole. Og dét gikk greit. Da satt den! kunne Formoe fastslå fornøyd i «Senkveld»-sofaen.

Tidligere har den kjente skuespilleren vært kjæreste med tidligere «Idol»-profil og artistmanager Jan Fredrik Karlsen (44), som hun har dattera Felicia sammen med.

Formoe og Karlsen ble sammen for første gang for over ti år siden, men etter et par år tok forholdet slutt. I etterkant fant duoen sammen igjen, og gikk fra hverandre igjen, flere ganger.

I et intervju med VG sommeren 2015, forsikret Formoe om at hun og Karlsen ikke kom til å bli gjenforent i framtida.

- Vi er fortsatt gode venner og har et godt samarbeid om datteren vår. Vi har gått fra hverandre for siste gang nå, sa hun den gang.

42-åringen, som er aktuell som ny dommer i «Norske talenter», har tidligere vært åpen om at hun syntes det var vanskelig å innse at hun måtte gi opp forholdet til Karlsen.

- Jeg skammet meg over at jeg ikke fikk forholdet til å fungere. Men jeg tenker ikke lenger at jeg ikke er like mye verdt fordi jeg ikke fikk det til, sa Formoe til Dagbladet Magasinet våren 2014.

TV-SERIE: Vestby-ordfører John Ødbehr deltar som skuespiller i tv-serien «Neste sommer». Ordføreren kjempet selv igjennom 150 000 kroner i støtte til produksjonen i hans egen kommune. Foto: TVNorge Vis mer Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!