Justin Theroux og Jennifer Aniston:

- Fortsatt glade i hverandre

Letter på sløret om bruddet.

NÆRE: Ikke alle Hollywood-skilsmisser, eller skilsmisser generelt, er like harmoniske som den mellom Justin Theroux og Jennifer Aniston. Her avbildet sammen i Los Angeles i januar 2015. Foto: Stewart Cook/REX/NTB
NÆRE: Ikke alle Hollywood-skilsmisser, eller skilsmisser generelt, er like harmoniske som den mellom Justin Theroux og Jennifer Aniston. Her avbildet sammen i Los Angeles i januar 2015. Foto: Stewart Cook/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I februar 2018 kom sjokknyheten om at Jennifer Aniston (52) og Justin Theroux (49) hadde gått hver til sitt, og at de bestemte seg for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017.

Etter å ha vært kjærester i fire år, giftet stjerneparet seg i august 2015, og de ble av mange sett på som et av Hollywoods mest solide par. Men bare to og et halvt år etter bryllupet var det altså over.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det i uttalelsen den gang.

De opplyste videre at det ikke lå noe dramatikk bak valget.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt. Fremfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte de.

«Hysterisk morsom»

Og det er ingen tvil om at Aniston og Theroux har klart å bevare et godt vennskap i etterkant. Det beviser de gang på gang med å hylle hverandre i sosiale medier og å omgås sammen på festligheter i Los Angeles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer