Sanna Khursheed:

- Fortsatt i sjokk

Søndag gikk realityprofilens kjæreste ned på kne.

FORLOVET: Sanna Khursheed er forlovet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FORLOVET: Sanna Khursheed er forlovet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen»-profil og beautyinfluenser Sanna Khursheed (33) kunne røpe gledelige nyheter på Instagram søndag.

Til sine 26 000 følgere viser hun fram hånda, der hun bærer en ring, samt ei annen hånd som har teksten «She said yes!», som oversettes til «hun sa ja!», skrevet på seg.

«Million ganger ja. Du er bestevennen min, og jeg gleder meg til livet framover. Du gjør meg til den lykkeligste jenta i verden. Vi har så mye fint i vente, og jeg er så takknemlig for at det er DEG jeg skal dele disse fantastiske høydepunktene med», skriver den nyforlovede TV-profilen.

Til Dagbladet forteller Stavanger-jenta at hun «fortsatt er i sjokk, og at hun ble veldig overrasket».

FORLOVET: Alt gikk ikke på skinner da kjæresten til Ulrikke Brandstorp skulle fri. Reporter: Celina Morken. Video: Luna Lea Vis mer

«Det var et frieri som man faktisk ser på TV, og tenker at det ikke skjer i den virkelige verden», skriver Khursheed i en SMS.

Videre forteller realityprofilen at forloveden hadde fått menneskene rundt dem til å holde det skjult.

«Dette skjedde rett etter at jeg var ferdig med å gjøre bruden min klar til hennes vielse», forteller Khursheed, som jobber som jobber med brudesminke.

Khursheed ble et kjent fjes da hun deltok på «Farmen» i 2020. Hun var inne på gården i to uker, før hun måtte gi tapt etter en intens tvekamp mot Inger-Cecilie Grønnerud.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer