Malin Nesvoll:

- Fortsatt ingen smakssans

Malin Nesvoll sliter fortsatt med manglende smakssans etter at hun ble smittet av corona.

SLITER: Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken. Reporter: Thea Hope Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Youtuber Malin Nesvoll (32), også kjent som «Makeupmalin», har tidligere vært åpen om at hun har vært coronasmittet i vinter.

Nå, flere måneder seinere, innrømmer hun imidlertid at smakssansen ennå ikke er kommet tilbake.

- Smakte diesel

Det var under den årlige prisutdelinga Vixen Awards, at Dagbladets Rød Løper møtte på YouTube-stjerna.

Da gikk Nesvoll nærmere inn på situasjonen, og innrømmet at hun sleit med å få tilbake smakssansen etter at hun fikk påvist corona.

PRINSESSEDATTER: Leah Isadora Behn dukket opp på Vixen Awards 2021. Vis mer

- Hva er det du ikke kan smake?

- Det som er greia er at før smakte alt helt forvrengt. Kaffe smakte bæsj, tannkrem smakte diesel, så jeg måtte bruke en sånn blå tannkrem for barn. Akkurat dét har heldigvis gått tilbake som det pleier, forklarte hun, og la til:

- Men, alt er på en måte nedsatt. Du vet når du er tett i nesa og er forkjøla, det er fortsatt sånn for meg. Jeg smaker nesten ingenting. Og jeg elsker jo mat.

- Hva savner du mest å smake?

- Åh, det må være alt som er middag, deilig juicy og spicy mat. Nå er alt bare en nedtur når jeg skal spise, svarte youtuberen.

MARERITT: En 19-åring fra USA våknet opp til et mareritt etter at hun ble coronasyk samtidig som hun gikk på legemiddelet isotretionin. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Smittet

Tidligere i år snakket Nesvoll med TV 2 om hvordan det var for henne da hun ble smittet av corona.

Ifølge Nesvoll ble hun fullstendig slått i bakken med både høy feber og sterke muskelsmerter.

- Selve coronaen varte i ti dager. Og det var ikke det samme som en influensa, fortalte hun den gang.

Videre fortalte Nesvoll at hun sov 18 til 20 timer i døgnet, og at hun så vidt prioriterte å drikke vann og spiste nesten ingenting.

32-åringen ble imidlertid til slutt friskmeldt, men la ikke skjul på at hun fortsatt kjente på en enorm tretthet og utmattelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer