Nikoline Devik:

- Forventning om seksuelle bilder

Influenseren legger OnlyFans på hylla.

SKUESPILLER: Nicoline Devik har landet en rolle i en norsk serie som kommer på nyåret. Foto: Privat/ Instagram: nicolinedevik
SKUESPILLER: Nicoline Devik har landet en rolle i en norsk serie som kommer på nyåret. Foto: Privat/ Instagram: nicolinedevik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den nyeste kampanjen til undertøysmerket MyMuse har skapt massevis av reaksjoner. Nettbutikken har nemlig begynt å annonsere for salg av brukte truser, noe som har blitt et fenomen på internett.

Trusene kjøpes som regel av menn som lukter på de og får seksuelt utbytte av de.

Influenser, skuespiller og OnlyFans-modell Nicoline Devik (23) er å se i videoen der undertøysmerket annonserer for kampanjen.

Ser begge sider av saken

Videoen ble lagt ut på Instagram-kontoen til undertøysmerket og har fått en rekke kommentarer.

De som trykket på kjøpslenken til trusene fikk seg imidlertid en overraskelse. Trykker man på kjøpslenken, er det nemlig ingen truser som kommer opp.

Det man kommer til er en informativ tekst som belyser en aktuell problematikk - nemlig at kvinner som oppsøker hjelp og er i en sårbar posisjon blir seksuelt trakassert.

Problemet er aktuelt nå som mange kvinner søker hjelp til julefeiring på blant annet Finn.no. Ifølge NRK har flere kvinner blitt tilbudt hjelp, men da i bytte mot sex eller brukte truser.

Den ansvarlige for kampanjen, Sofie Jacobsen Standal, forteller at det var viktig å bruke akkurat Devik som ansiktet til kampanjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.