Bob Saget er død:

Forvirring og søksmål etter dødsfallet

Familien vil forhindre myndighetene i å offentliggjøre etterforskningsmateriale etter komikerens brå død.

DØDE: Den kjente amerikanske komikeren Bob Saget ble funnet død på et hotell i Florida i januar. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB
DØDE: Den kjente amerikanske komikeren Bob Saget ble funnet død på et hotell i Florida i januar. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 9. januar kom beskjeden om at komiker og skuespiller Bob Saget hadde blitt funnet død på et hotellrom i Florida, 65 år gammel.

Natt til torsdag forrige uke ble imidlertid dødsårsaken kjent. Ifølge en uttalelse fra familien døde han etter å ha slått hodet i et fall. Like etter ble obduksjonsrapporten fra rettsmedisineren i Orange County offentliggjort, noe som blant annet ble omtalt av CNN.

Ifølge rapporten kom det fram at Saget testet positivt for coronaviruset og hadde et forstørret hjerte, hvor 95 prosent var blokkert på den ene siden.

Samtidig ble det funnet spor av medisinen Klonazepam (Klonopin), som brukes mot anfall, panikklidelser og angst, samt medisinen Trazodon, som er et antidepressiva.

Nå er det imidlertid flere leger som er kritiske og stiller spørsmål ved omstendighetene rundt skuespillerens dødsfall. I tillegg ble det kjent natt til onsdag at familien saksøker myndighetene, og vil forhindre at ytterligere detaljer rundt dødsfallet blir offentliggjort.

Kraftig skadet

Legene mener nemlig at hodeskadene til Saget er så alvorlige at det virker usannsynlig at det kun skyldes et uhell, ifølge New York Times.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer