Fotballfrues reaksjon da ektemannen fortalte at han legger opp: - Jeg begynte å grine

Bloggeren åpner opp om nyheten på bloggen.

EMOSJONELL: Lars Kristian Eriksen har bestemt seg for å gi seg med fotballen. Her er han sammen med kona Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen under Vixen Blog Awards, som forklarer at hun begynte å gråte da ektemannen røpet nyheten. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
EMOSJONELL: Lars Kristian Eriksen har bestemt seg for å gi seg med fotballen. Her er han sammen med kona Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen under Vixen Blog Awards, som forklarer at hun begynte å gråte da ektemannen røpet nyheten. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag ble det kjent at ektemannen til Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen (29), tidligere Odd- og LSK-spiller Lars-Kristian Eriksen (33) legger opp som fotballspiller.

- Jeg har vært i dialog med Fredrikstad, Sarpsborg og en eliteserieklubb til, men jeg har bestemt meg for å legge opp, fortalte Eriksen til Nettavisen.

I et innlegg på bloggen, tittulert «ikke lenger fotballfrue» forteller Caroline Berg Eriksen hvordan hun reagerte da ektemannen røpet nyheten overfor henne.

- Går all in

Ifølge 29-åringen ble det et sterkt øyeblikk, hvor det var tøft å holde tårene tilbake.

«Noe av det jeg beundrer mest ved Lars-Kristian er evnen hans til å gi alt. Har han bestemt seg for noe, så går han all in. Det har han gjort nå. Han har bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla og jeg må innrømme at jeg begynte å grine da han fortalte meg at han følte at motivasjonen for noe annet var større.», skriver hun.

Videre forklarer bloggeren at hun er stolt over ektemannen. Samtidig understreker hun at valget fullt og helt var hans eget, og at hun støtter ham i beslutningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer