Emily Ratajkowski:

Fotograf publiserte supermodellens nakenbilder: - Jeg har fått nok

Emily Ratajkowski går hardt ut mot fotograf. 

RASER MOT FOTOGRAF: Modell og skuespiller Emily Ratajkowski går i en tirade på Twitter hardt ut mot en fotograf, som hun hevder har publisert bilder av henne uten hennes tillatelse. Foto: NTB scanpix
RASER MOT FOTOGRAF: Modell og skuespiller Emily Ratajkowski går i en tirade på Twitter hardt ut mot en fotograf, som hun hevder har publisert bilder av henne uten hennes tillatelse. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Helt siden suksessen med «Gone Girl» har modell og skuespiller Emily Ratajkowski (25) vært på «alles» lepper.

Hun er kjent for sin dristige stil, og stiller gjerne på rød løper i dyre designerkjoler og på fotoshoots i bare undertøyet. I flere bildeserier for motemagasiner har hun overlatt svært lite til fantasien.

Det er derimot ikke alltid at det nødvendigvis lønner seg, som superstjerna har fått erfare denne uka.

På Twitter har Ratajkowski skrevet flere meldinger, der hun går til frontalangrep på fotografen Jonathan Leder.

- Klart brudd

De to skal ifølge V Magazine og The Washington Post ha jobbet sammen i 2012, da han fotograferte henne for et magasin. Leder brukte et polaroidkamera, og bildene som ikke ble brukt i magasinet har han spart på selv.

Det er snakk om hundrevis av bilder, hvor flere av dem viser modellen splitter naken. Disse har resultert i fotoboka «Leder/Ratajkowski». som er publisert av Imperial Pictures.

Ratajkowski har ikke kommentert utgivelsen av boka, men går nå hardt ut mot fotografen. I februar skal han nemlig stille ut noen av bildene, uten at 25-åringen skal ha blitt informert om dette. Hvilke avtaler som ligger til grunn er ukjent, men modellen hevder å være svært sjokkert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer