Hertugfamilien av Cambridge:

Fotograf røper detaljer bak kulissene

- Jeg kjenner på presset når jeg er på disse fotoshootene, forteller hertugparets fotograf.

AVSLØRER: Fotograf Matt Porteous forteller om hvordan det er å jobbe bak kamera for hertugfamilien. Dette øyeblikket med hertugfamilien er et av øyeblikkene han har foreviget på kamera for familien på fem. Foto: NTB Scanpix/ Matt Porteous
AVSLØRER: Fotograf Matt Porteous forteller om hvordan det er å jobbe bak kamera for hertugfamilien. Dette øyeblikket med hertugfamilien er et av øyeblikkene han har foreviget på kamera for familien på fem. Foto: NTB Scanpix/ Matt Porteous Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nesten hver gang hertuginne Kate (38) og prins William (37) deler et familiebilde med offentligheten sammen med deres tre barn, prins George (6), prinsesse Charlotte (4) og prins Louis (1), får de stor oppmerksomhet av både pressen og sine rojale fans.

I anledning den britiske morsdagen i mars delte hertugparet flere bilder på sin offisielle Instagram-profil. Et av bildene var av Kate med dattera Charlotte på ryggen. I bakgrunnen så man også William med parets eldste sønn George på ryggen.

Ofte blir disse familiebildene tatt av profesjonelle fotografer, og ovennevnte stund mellom familien ble foreviget av fotograf Matt Porteous.

Nå avslører han hva som skjedde bak kulissene under fotoshooten med hertugfamilien - samt hvordan det er å jobbe for dem.

Kjenner på presset

I et intervju med Hello! Magazine forteller Porteous at ovennevnte bilde var en veldig artig fotoshoot. Han avslører at bildet ble tatt i fjor, samme dagen som familiens siste julekort ble offentliggjort.

- Det er et veldig morsomt bilde. Det viser familiens samvær, glede og det hele kommer ut i et eneste bilde. Det er nesten som et uskarpt bilde av at man løper, men det er det samværet tror jeg, det er derfor de valgte ut det bildet, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer