Renate Reinsve:

Fotografert med modell

Renate Reinsve holdt ingenting tilbake under moteuka i Paris.

DUKKET OPP SAMMEN: Skuspeiller Renate Reinsve dukket opp arm i arm med en norsk modell under moteuka i Paris. Foto: Jm Haedrich / Sipa / Shutterstock / NTB
DUKKET OPP SAMMEN: Skuspeiller Renate Reinsve dukket opp arm i arm med en norsk modell under moteuka i Paris. Foto: Jm Haedrich / Sipa / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske skuespilleren Renate Reinsve (34) ble verdensstjerne over natta etter braksuksessen i «Verdens verste menneske», der rollen som rotløse Julie sørget for prisdryss både her til lands og under den prestisjetunge filmfestivalen i Cannes.

Senere har hun blant annet prydet forsiden av Vogue, og sett i kjendistunge lag sammen med flere Hollywood-stjerner.

Reinsve har også frontet det franske luksusmerket Louis Vuitton over en lengre periode, og var en selvskreven gjest under høstens moteuke i Paris.

Kjærlig klem

Da 34-åringen lot seg avbilde på vei ut av Louis Vuittons vår- og sommervisning tidligere i uka, utenfor det velkjente Louvre-museet, fanget fotografene også en mann i Reinsves armkrok.

Mannen er den norske modellen og spillregissøren Jonathan Nielssen (30). Etter det Dagbladet erfarer har det oppstått søt musikk mellom Reinsve og Nielssen, noe bildene fra Paris er med å underbygge.

På et av bildene får Reinsve en kjærlig klem av Nielssen, som i andre forevigelser holder godt rundt skuespilleren. Tilsynelatende klar over blitsregnet som hagler over den anerkjente moteuka, virker ikke duoen å være spesielt opptatt av å holde noe tilbake.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer