Fra denne balkongen spyttet Justin Bieber på fansen

Nok en kontroversiell spytteklyse fra popstjerna.

 BALKONG-SPYTT:  Bilder publisert av TMZ viser at Justin Bieber spyttet på fansen fra denne balkongen, da han var i Toronto. Foto: Stella Pictures
BALKONG-SPYTT: Bilder publisert av TMZ viser at Justin Bieber spyttet på fansen fra denne balkongen, da han var i Toronto. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Det er kjendisnettstedet TMZ som nå viser bildene av en spyttende Justin Bieber på en hotellbalkong i Toronto i Canada.

Like nedenfor sto desperate fans og håpet på et glimt av stjerna. Men det spørs om fansen satte pris på en spytteklyse i fjeset (ja da, kanskje noen).

Kontroversielle hendelser Dette er uansett ikke første gang popstjerna har skapt overskrifter ved å spytte i offentligheten.

Tidligere i år har han blitt beskyldt for å  spytte i en radioverts vannflaske og for å spytte på naboen i en heftig nabokrangel.

Dette kommer i en serie av kontroversielle hendelser det siste halvåret.

For kort tid siden delte Bieber også andre kroppsvesker i offentligheten, da ved å tisse i en vaskebøtte inne på en restaurant.

Da han var i London i våres bikket det nok en gang over for stjerna, og en publisert video viser at han flyr på en paparazzi-fotograf og truer med å «banke dritten ut av ham».

Forsvarer Bieber Det har florert mange rykter om Bieber, om alt fra hasjrøyking, vill festing, til søksmål, og det har vært spekulasjoner om at stjernen ikke takler presset.

Flere har derimot tatt tenåringsidolets tøffe tid i forsvar, deriblant RnB-stjerna Usher.

- Tenk deg hvordan du hadde blitt fremstilt selv, om du måtte leve hele ditt tenåringsliv foran et åpent kamera. Bieber vokser opp i rampelyset. Alle avgjørelser blir delt med resten av verden. Det er hardt, sier Usher i et intervju på talkshowet «Ellen».