Gudrun fra «Jakten på kjærligheten»

Fra Oscar-nominert til «Jakten»-bonde: - Var en bakside av medaljen

Gudrun fra Snåsa driver gård og lager film. Nå vil hun ha selskap.

PÅ JAKT: Gudrun Austli har vært nominert til Oscar. Nå har hun tatt over familiegården på Snåsa, og er på jakt etter den rette mannen hun kan drive den sammen med. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Skal du sende frierbrev til årets «Jakten på kjærligheten»-bønder, begynner fristen å nærme seg. Den 20. april må nemlig alle brev være inne. Mandag kveld viser TV 2 fram årets bønder, og Katarina Flatland viser seerne rundt på de respektive gårdene rundt om i landet.

Denne sesongen håper blant andre Gudrun Austli (38) fra Snåsa på å finne kjærligheten. Hun overtok gården til foreldrene i fjor, og jobber i dag med sauedrift. I kontrast til resten av årets bønder, var derimot ikke valget om å bli bonde like enkelt.

Bak seg, og for øvrig foran seg, har sauebonden nemlig en suksessfull karriere som filmprodusent. Det hele kulminerte i 2011, da filmen «Tuba Atlantic» vant en såkalt student-Oscar for beste utenlandske film. Da den store Oscar-utdelingen gikk av stabelen året etter, var filmen nominert til beste live action kortfilm.

Gjør begge deler

- Det var jo helt fantastisk, og det gir et ekstra frikort til å tenke annerledes og utenfor boksen. Det å vinne student-Oscar var et mål vi satte oss, og det var helt galskap at vi faktisk vant. Nominasjonen til vanlig Oscar var en bonus, sier hun til Dagbladet og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer